lauantai 29. joulukuuta 2012

H & M KUVASTO


H & M kevät kuvasto saapui eilen postiluukusta, lisää vaan nyt entisestään tätä kevään odotusta. Olenkin jo aika kyllästynyt tähän talvivaatteiden pukemiseen. Yllätyin miten paljon kivoja vaatteita löysinkään tällä kertaa kuvastosta. Alla olevasta kokonaisuudesta tykkään eryisesti, kivan rento asu. Keväällä hankintalistallani on ainakin musta nahkatakki. Jo muutamana vuotena se on pitänyt hankkia, mutta sopivaa vaan ei ole löytynyt, toivottavasti ensi keväänä löytyy. Kuvassa oleva on tekonahkaa, joten skippaan sen suosiolla, malliltaan muuten kyllä kiva.  " Yöpuvun housuihin " rakastuin viime kesänä, eli tilaukseen lähtivät nuo kuviolliset pöksyt. Saa nähdä miltä näyttää luonnossa. Löysän mallisia paitoja tilasin myös muutamassa värissä ja mitähän muuta..vaikka mitä :) Voin esitellä niitä sitten jos päätän pitää ne. Usein palautukseen vaan lähtee suurin osa ellei kaikki.
Kevääksi haluan myös " aamutossu " loaferit. Kokeiluun tilasin nyt nuo mustat.  Kuvastoa selatessa iski himo leikata otsatukka seuraavalla kampaajareissulla & tummentaa hiusten sävyä.. niin ja hiustenpidennyskin ois ihan kiva hah!

Meillä piti olla nyt viikonloppuna mieheni kanssa laatuaikaa kahdestaan, sillä viikonloput ennen lapsen syntymää alkaa olla buukattuna. Mies tuli sitten sopivasti  ensimmäistä kertaa ainakin kolmeen vuoteen kipeäksi ja tietysti lomapäivinään  ( tunnollinen työntekijä ), ei auttanut kuin perua hotellivaraukseni ja muut suunnitelmat, sillä niin inhottavassa flunssassa on. Kotona siis ollaan ja poikakaan ei lähde hoitoon. Taidetaan hakea hyvää ruokaa kotiin tai ehkä piipahtaa jossain syömässä koko perhe.

Ihanaa viikonloppua kaikille !
Kuva: H&M
Kuva : H&M

2 kommenttia :

  1. Heh, itse en ole uskaltanut edes avata koko kuvastoa vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois joo pitänyt heittää suoraan paperinkeräykseen :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !