lauantai 3. marraskuuta 2012

pienelle & rakkaalle ♥

Kuvat : H&M HOME

Heti kun H&M home mallisto lapsille lanseerattiin tein ostoksia tulevalle lapselle. Pesupussit, helistimet, tähti tikkipeitto, unirätit ( joita meinaan kyllä käyttää muussa tarkoituksessa ), baby is sleeping kyltti oveen, tähtilakanat.. ne kaikki odottelee pientä tyttöämme. Nyt huomasin, että mallistoon on tullut kivan näköinen pesuneste & tuttipullo, niin ja tuo huppupyyhe.. lisää shoppailtavaa haha!

2 kommenttia :

  1. Ihana pikku kuusi :) Meillä on vasta ekat kausivalot laitettu, ostin muutama viikko sitten Ikeasta ne talovalot ( ovat mun makuun vähän liian kirkkaat ja kylmänväriset, kai niihin tottuu)ja laitoin yhden talolyhdyn sisään valosarjan. Parin viikon päästä taidan laittaa ikkunalle kynttelikön, se on onnneksi kaupunkiaiheinen ja musta, joten ei ole liian jouluinen :D Niin ja tytön huoneeseen tähden ikkunaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ennättänyt Ikeaan, mutta huomenna yritän ehtiä :) jos talovaloja vielä olisi.. Ja sitten kaipaan harmaata lahjapaperia ja mitähän muuta ostoslistalla olikaan! Nyt kiireellä syömään ystävien kanssa! Mukavaa Iltaa sinne!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !