sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Package


Joulu lähestyy & tontut pääsevät paketoimaan lahjoja :) Tämä tonttu rakastaa  kauniita paketteja. Itse pidän erityisesti joulupaketeissa perinteisestä ruskeasta paperista, jota mm. IKEA myy. Miten pienillä asioilla paketeista tulee niin kauniita, ettei niitä raaski avata...9 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Näistä sainkin ideoita tämän vuoden paketteihin! :)

  PS. Sulle ois HAASTE mun sivuilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos : ) Ja kiitos haasteesta, sen pariin seuraavaksi <3

   Poista
 2. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! Olen jo tovin lukenut kirjoituksiasi, mutta olen kovin laiska kommentoimaan.. Postaamasi sisustuskuvat ovat todella kauniita ja niistä saa itsellekkin paljon ideoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos ihanasta palautteestasi <3 piristit iltaani :)

   Poista
 3. Upeita paketointi-ideoita! Taidanpa totisesti napsia näistä muutaman käyttöön tulevissa jouluaskarteluissa - kiitos kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiva, jos niistä saa ideaa :) Kohta pääseekin pakkailemaan lahjoja.

   Poista
 4. Ompas ihania ideoita! <3 Tuli sellainen olo, että ehkä tänä jouluna panostankin läheisten paketteihin enemmän ja vaikka unohdan korttien askartelun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Pienillä asioilla paketeista saa kyllä super ihania :)

   Poista
 5. Mä ostin kanssa heti Ikeasta sitä ruskeaa peruspaprua lahjoja varten, kun sitä oli siellä tarjolla! Ja nyt oottelen vaan niitä mun eBayn askarteluostoksia kotiin... Pitänee korttikamat tosin hakea Tiimarista, kun ei uskalla jättää niin viime tippaan Pätkiksen takia askarteluja! ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !