sunnuntai 4. marraskuuta 2012

newborn


Valokuvat on niin tärkeitä muistoja itselleni. Pikkaisen synnyttyä meille tulee kotiin valokuvaaja Anna Dammert, josta jo aikaisemminkin olen maininnut. Aika paljon minulla on jo ajatuksia siitä millaisia kuvia pienestä haluan. Ehdottomasti myös sisaruksista yhdessä, miehestäni lasten kanssa.. ja kai sitä pitää perhekuvakin ottaa :) Olen vaan niin huono kameran edessä.. salaa otetut kuvat toimivat parhaiten, jolloin en osaa jännittää!


Valokuvista haluan pääosin mustavalkoisia, mutta myös sellaisia ihanan hempeitä värikuvia. Oletan että tulevalla tyttärellämme on tukkaa päässä kuten pojallamme oli syntyessään, joten joku ihana pääpanta rusetilla täytyy löytää. Olisiko kenelläkään vinkata mistä löytäisin sellaisen ? Värinä..valkoinen, harmaa tai hempeän vaaleanpunainen? Niin ja sitten hakusessa olisi sellaiset pienet vaippapöksyt, jossa pepussa röyhelöitä!! Sellaisistakin saa vinkata!                   Vauvojen jalkapohjat on jotain käsittämättömän suloista..kuvat

Perhe jalkakuva on ihana! Hmm.. jalkahoito ennen kuvausta : )

6 kommenttia :

 1. h&m oli ainakin jossain vaiheessa tosi pienillekin vaaleanpunaista rusettipantaa päähän ja oli tosi helmeän värinen. Yritin muistella missä törmäsin pöksyihin juuri myös kun ystävän kanssa kierreltiin pienten osastolla, olisko ollut myös hennesi. :)
  yritin katsoa netistä, mutta sieltä en löytänyt kumpaakaan :(

  VastaaPoista
 2. Toi jalkakuva on ihan paras!

  Niin ja ei mitään jalkahoitoja, kuvaaja fixaa kaikki kovettumat pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Hahah.. en taida kehdata näyttää jalkojani kuvaajalle ilman hoitoa.
   Kesällä päätin, että hoidan jalkojani.. juu en ole. Ja sille ne näyttääkin!
   Ehkäpä lahjon itseäni pian jalkahoidolla!
   Kuvassa on kivaa fiilistä :)

   Poista
 3. Netistä etsy.comista löytyy kumpiakin, useammalta myyjältä :) Minäkin aion tilata tytölle kesäksi tuollaiset röyhelöpökät :)

  -kiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kiia :) käyn heti katsomassa!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !