perjantai 2. marraskuuta 2012

Mimimiehelle sänky


Osaisikohan kukaan kertoa, mistä löytäisin kivan jatkettavan metallisängyn pojalleni? Saa olla vanhakin! Edelleen IKEAn Minnen on vaihtoehto, mutta pidän sitä vähän liian tyttömäisenä koukeroiden takia. Tanskalaisen Sebran sängyn ostaisin heti, jos hinta ei olisi niin tajuton, se vaan on niin täydellinen ( ei metallia ) ! Onneksi tässä ei vielä ole kiirettä sillä minimies saa nukkua pinnasängyssään luultavimmin ensi kevääseen asti.Vinkkejä otetaan silti vastaan :) Alla kuva, josta sain idean pojan huoneeseen, sitten joskus kun muutamme isompaan asuntoon. Eli musta liitutauluseinä, johon noita suloisia eläimenpää- hahmoja.
Kuva : Printerest
Kuva : Ikea

12 kommenttia :

 1. Ihana sänky :) ikean versio on kyllä myös hieno.
  Mistä oot hankkinut teidän paperitähdet?
  Ajattelitko pojalle mustana vai valkoisena sänkyä
  Jos ikean mallin ostaisit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperitähdet on Ikeasta! Jos Minnen niin luultavimmin maalauttaisin valkoisen harmaaksi, mutta noi koukerot ei miellytä.. Joten luultavasti pitää jatkaa metsästystä tai toivoa lottovoittoa jotta raaskisin hankkia Sebran sängyn :)

   Poista
  2. ja koukeroita tuskin helposti metallimieskään ei saisi irti :( harmi että ikeassa tämä vuonna ei ole tähti.

   Poista
  3. On siellä :) nettisivuilta ei löydy, mutta ainakin toissa viikolla oli :) uutuutena oli myös ns. Pöytämalli. Ja jos ei siellä ole enää niin clas ohlsonilla varmasti on. Joo ei saa irti koukeroita, ne on hitsattu kii, tai ainakin tilalle pitäs sitten jotain laittaa ettei jää päänlokoista aukkoa lapselle.

   Poista
  4. okei kiitos, kun rupesin kanssa miettimään että ihan kun siellä olisi niitä nähnyt viime viikola kun kävim mutta netistä en löytänyt niin aattelin sekottaneeni paikan :) kiitos siis sinulle! juu ja jos hitsais pois niin vois jäädä liian terävät kohdat ja vois sattua haavereita. Toivottavasti löydät sen oiken sängyn pikku prinssille jostain :)

   Poista
 2. Meillä on pojalla musta minnen sänky ja lähes joka päivä mietin, että mistä löytäisin paremman sängyn pojalle. Pidän sänkyä myös hieman tyttömäisenä. Odotan innolla mitä ideoita saa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku ihana vanha metallisänky olisi ihana, mutta niitä pitäisi ehtiä metsästää antiikkikaupoista. Inhottaa kun on selvä visio päässä, mutta juuri sellaista ei varmasti löydy :( ehkä pitäisi kysyä puusepältä sängyn teettämistä, tosin en usko, että halvemmaksi tulisi kuin Sebra

   Poista
 3. Hei!
  Elloksella taisi olla vähän poikamaisempia metallisänkyjä, jos nyt oikein muistan! :) Ihana blogi muuten sinulla, ensimmäistä kertaa täällä selailen! :)

  VastaaPoista
 4. http://www.ellos.fi/sanky/349269?N=1z141vhZ1z141o7&Ns=RankValue6|1&Nao=0

  Ellokselta löytyy kivoja metallisänkyjä! :) Mietin tuollaista pojallemme. ps. ihana blogi, ensimmäistä kertaa täällä selailemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos ihanista sanoistasi :) Ja pitääkin heti katsoa linkki!

   Poista
  2. Oho, näköjään kahteen kertaan kirjottelin. :) Luulin, että ensimmäisen lähetys ei onnistunut. :)

   Poista
  3. Sänky on kyllä kiva, tarvitsemme vain jatkettavan version minimiehelle.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !