keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Laukkuhaaveita


MULBERRY // CHANEL // MULBERRY


Sain  toivepostauksen laukkuhaaveistani & niitähän riittää. Tällä hetkellä olen enemmän kuin tyytyväinen laukkutilanteeseeni, sillä uusin niistä LV PALERMO palvelee minua päivittäin. Sinne sujautan vaipat jne. ja lähden liikenteeseen. Pitkän hihnan ansioista voin kantaa sitä olalla, tai ripustaa sen rattaiden aisaan roikkumaan. Täydellinen " hoitolaukku ".
Minulta puuttuu pieni musta yliolan laukku, ja sellainen olisi seuraavaksi hankintalistalla. Lapsen / lasten kanssa muut kuin yliolanmallit jää väkisin vähemmälle käytölle, sillä niiden käyttö on hieman hankalaa, ainakin itse koen niin. Mulberryn mallistossa olisi muutama potentiaalinen vaihtoehto.  Chanel himotus.. ah ehkä vielä joskus, viisikymppisenä viimeistään :)
LOUIS VUITTON // MULBERRY // LOUIS VUITTON


Ja sitten.. kesällä kaipaan aina vaaleaa laukkua, eikä sellaistakaan oikeastaan ole. LV:n Neverfull minulla on Monogram kuosissa, mutta kesällä vaalea Damier voisi toimia, vaikka itse liputan täysillä Monogrammia ( paitsi taas se käytännöllisyys laukun mallissa lapsien kanssa höh ). Noé malli on ollut myös haaveissani Monogram kuosina, mutta pitäisi melkein käydä liikkeessä katsomassa miltä Damier kuosilla näyttää ! Mulberryn Small Effie voisi olla ratkaisu kesälaukulle !?

Onneksi haaveilu ei maksa mitään :) Onko teillä laukkuhaaveita ?

7 kommenttia :

 1. mä oon jo pitkään miettinyt sitä palermoa. Ootko ollut tyytyväinen? Kun jotenkin haluisin ehkä jonkun mustan, mutta ei oo kävellyt sitä oikeaa mustaa vastaan. Tosin ruskea laukku tuo asuun heti "väriä". Chaneliltä haluisin kanssa tuon perus mustan laukun. Pradalta on ihana se salkkumallinen mikä muutamissa blogeissa on vilahtanut, mutta en tiedä onko se liian virallinen mun tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella Palermoa koko sydämestäni, miten ihmeessä olen aiemmin pärjännyt ilman sitä !!? Niin kätevä se on. Itselläni on pienemmässä koossa, sillä koin sen sirommaksi & käytännöllisemmäksi itselleni. Laukkuun mahtuu todella paljon tavaraa. Ja sitähän voi kantaa kädessäkin, eli monipuolisuus on pelkkää plussaa. Tykkään myös siitä, että siinä on vetoketju. Laukku on kerrassaan täydellinen!

   Poista
  2. ihana kuulla, juu itsellä myös neverfull löytyy sekä delightfull mm-koossa joten tuo palermo olisi juuri niin erilainen. Ehdottomasti ottaisin palermosta sen pm-koon. Ihanan siro ja kaunis laukku. Vetoketju plussaa sekä se pitkähihna välillä kaipaa kaupungilla pyöriessä että saa kädet vapaaksi. Olisi kiva nähdä laukku sinulle käytössä jossain kuvassa :) Ihanaa viikonjatkoa ja mukava lukea sun blogia kun päivität sitä niin usein!

   Poista
  3. N: Palermo on ihan paras!! <3

   Poista
  4. Voin joo lisätä kuvaa, jossa käytössä :) ihanaa viikkoa sinnekin ja kiitos kaunis :)

   Poista
 2. Vitsin Mulberry, kun meni korottamaan hintojaan juuri aikalailla :/ M:llahan on toi ylin ja se on kyllä tosi kaunis laukku <3 Chanel on täälläkin himotuslistalla, mutta en tiedä onko se "liian hieno" mulle :DD Ei sitä oikein missään aamuisessa ruuhkabussissa olisi kiva käyttää :D haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo m:n laukku ihana :) joo kaikkihan ne hintoja korottelee :(
   Joo luulen, että parinkymmenen vuoden päästä osaisin käyttää
   Chanelia ;) ihan minilaukku vois mennä jo nyt!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !