perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulupukille vinkkiä..BRIO // Hape //BRIO // Räpylät

Tein eilen löydön Stockmannilla, bongasin ihanan puisen parkkitalon jossa hinta-laatusuhde on todella kohdillaan. Stockmannin lisäksi ainakin Prisma myy tätä. Olimme ajatelleet ostaa pojalle 2v. syntymäpäivälahjaksi puisen parkkitalon jonka hinta pyörii 70-80€. Tämä ihana Hape- parkkitalo maksaa 39,90€ !!! Inhoan muovisia leluja, sillä niiden kestävyys on mitä on, eli muovista parkkitaloa en halua pojalle. Puulelut kestää aikaa ja ovat lisäksi kauniita. Vinkkasin tästä parkkitalosta joulupukille ;) Keräämme pojalle Brion- junarataa, ja tälle joululle pukki on tuomassa settiä, jossa on osittain aurorata. Eli siihen sopisi jatkopalat...
Poikamme on käynyt " vauvauinnissa " 3kk lähtien, nyt tiistaina oli viimeinen kerta, hieman on haikea olo. Jatkamme uintia ensi syksynä sitten koko perhe. Poikamme on oikea vesipeto, on uinut kesästä asti itse kellukkeiden & räpylöiden avulla ja pidempään on tuntunut sille ettei hän saa irti vauvauinnissa enempää, joten jatkamme uintia viikoittain uimahallissa itsenäisesti, jolloin uintiaikakin on pidempi.  Itsenäiseen uintiin haaveissa on siis räpylät :)

3 kommenttia :

 1. Me ajateltiin ostaa tuo puinen parkkitalo tytön serkkupojalle joululahjaksi :) Hän saattaa tosin vielä olla hieman liian nuori sillä leikkimään, mutta onpahan sitten valmiina odottamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I: n ikäinen? Kuule hyvin uskon että leikkii jo,
   tai jos ei vielä ihan ymmärrä niin ens vuoden alussa viim.
   Meillä autoleikit on nyt muumien lisäksi kova juttu :)
   Hyvä lahja :)

   Poista
  2. Vajaa 1,5v on tällä hetkellä :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !