lauantai 24. marraskuuta 2012

ideoita valokuva seinään


Valokuvat on ihania & tärkeistä kuvista on kiva rakentaa seinälle valokuvakollaasi. 
Valokuvien sekaan voi sijoitella kirjaimia  jne. tuomaan lisää syvyyttä. 
Seinän voi halutessaan maalata erisävyllä kuin kehykset, jolloin kuvat tulevat paremmin esiin seinästä.  Hyviä kehyspaikkoja on IKEA, Stockman, & Kodin Anttila ainakin. 
Vaihtoehtoisesti seinään voi kiinnittää tauluhyllyn, jolloin kehykset vain nojaavat seinään.Suloinen idea !
Tykkään kovasti canvas taulu kollaaseista, mustavalkoisina tietysti :)

Sijoittelu idea...
kuvat

5 kommenttia :

 1. Valokuvaseinät ovat ihastuttavia. Meillä on makuuhuoneessa ei niinkään valokuva- mutta taideseinä; uutta ja vanhaa grafiikkaa, vanhoja emalikylttejä, vanhoja metallisia suklaamuotteja... seinä elää ja sinne tulee pikkuhiljaa lisää löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa todella ihanalle! Vanhat suklaamuotit erityisesti :)

   Poista
 2. Kiva postaus :) Meillä on suunnitelmissa tehdä valokuvakollaasi portaisiin. "Väritys" vaan aiheuttaa hieman tuumailua ennen työhön ryhtymistä. Seinät on valkoiset, mutta kaiteet tammea ja portaat beigellä laatalla päällystettyä kiveä (nyt haluaisin ainakin kaiteet valkoisiksi). Vuosia sitten olisin varmaankin valinnut tammiset/puiset kehykset, nyt haluan valkoiset. Ruskeat olis myös makuuni, mutta riitelevät liikaa tammen kanssa. Valkoisen erottuminen valkoisesta seinästä mietityttää. Korkean huonekorkeuden vuoksi porrasseinämä on hyvin korkea ja "jyrkkä". Mietinkin, miten korkealle kuvia kannattaa asetella ja miltä kollaasi näyttää portaiden mukaan "ylöspäinnousevana".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voithan laittaa muutamiin kehyksiin jotain muuta kuin valokuvia, jotain beigeä, portaisiin sointuvaa esim. tai valkoisten kehysten lisäksi muutamia tammensävyisiä kehyksiä jotka tuo lämpöä seinälle ja erottuvat seinältä. Valkoiseksi maalatut kaiteet kuullostaa hyvälle. Kurkkaa Kaunis pieni elämä blogista ihastuttava kollaasi portaissa :)
   http://kaunispienielama.blogspot.fi/2012/06/valokuvaseina.html

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Hyviä ideoita :-) Oon ko nähnytkin Kaunispienielämän porrasseinän. Se on tosi onnistunut. Täytyypä jatkaa tuumailua ;-)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !