torstai 29. marraskuuta 2012

Ensimmäinen adventti lähenee


Viikonloppuna saa sytyttää ensimmäisen adventtikynttilän. Poika oli sitä mieltä, että äidin kynttilät on hieman tylsät ja " somisti " niitä itse kaapista löytämillään kävyillä :) Jotain ne kieltämättä varmasti kaipaavat, sillä kun ikkunalautakin on valkoinen, tulee liian kylmä vaikutelma... vai mitä mieltä olette?


 


 Jouluapulainen vauhdissa :)


14 kommenttia :

 1. Must ne on tosi hienot. Mä etsin omiini myös tähtiä, mutta en tietenkään löytänyt siihen hätään ja tyytyminen oli sydämiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ajattelin onko liian valkoista.
   Millaiset sydämet löysit? Kuullostaa kivalle
   nekin.

   Poista
 2. Tosi hienot! Misä löysit noita? :) Oon ettiny kivannäkösiä adventtinumeroita kynttilöihin ja toinen mitä oon ettiny joka paikasta on ne JUL-sinkkiset kirjaimet mihin saa laittaa kynttilät, ei löydy mistään! :/ Nuo on kyllä niin hienot :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynttilät ja pojallasi on silmää, nuo kävyt sopii tuohon tosi hyvin! :)

  T.Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) haha nauratti mistä keksikin kiikuttaa niitä sinne!

   Poista
 4. Kiva näköiset adventtikynttilät teillä, oikein kivat myös pojan somistamina. :) Mun piti hankkia adventtikynttilätarpeet Ikeasta, mutta en ole päässyt siellä nyt sitten käymään. Mulla on ihan ok kynttilöitä tuolla jemmassa, joita voisi käyttää adventtikynttilöitä oikein hyvin, mutta kunpa keksisin niille astiat/astian. Idea on siis astiaa ja rakentamista vailla valmis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lainaat astianpesuaineidesi alla olevaa valkoista tarjoiluastiaa kynttilöille :)
   Ja kiitos :)

   Poista
  2. Se olisikin yksi hyvä idea, tosin olemassa olevilla kynttilöilläni ei taida onnistua. Mut mulla on mielessä jotain muuta, saas nähdä onnistuuko! :D

   Poista
 5. Ihanat adventtikynttilät käpyjen kera!!! =) Itsellä jää tänävuonna tekemättä vaikka muuten poltan paljon kynttilöitä. =) Tervetuloa muuten käymään homewhitestar.blogspot.com ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !