perjantai 16. marraskuuta 2012

38 yötä jouluun

  38 yötä....Toivottavasti jouluna olisi lunta kuten yllä olevassa kuvassa. Joulukortti pajakin on jo käynnissä ja oikeastaan enää tarvitaan vaan kortteihin sopiva kuva pojasta :) Toivottavasti poika on yhteistyöhaluinen viikonloppuna, ehkä rusinoiden avulla lahjottuna. Odottelen yhä uutta kameraamme, toivottavasti se saapuu pian jotta pääsen kuvailemaan. Toimitusajaksi sanottiin max. kolme viikkoa, eli sen puolesta kameran pitäisi tulla tänään, peukut pystyyn. Vanha kamera on myynnissä, joten kiire olisi saada se. Suunnittelen tässä juuri Porvoon reissua, perinteisesti ennen joulua pistäydymme siellä fiilistelemässä ( toivottavasti tänä vuonna lumisissa merkeissä ). Viikonloput tuppaavat vaan täyttymään nopeasti, joten siksi pitää olla hyvissä ajoin liikkeellä. Porvoossa on sitäpaitsi ihana lelukauppa Riimikko, jossa on mukava pistäytyä joulun alla. Niin ja se ihana Pieni suklaatehdas , nam! En yleensä kyllä välitä jouluna suklaasta, sillä kaikkea muuta tulee syötyä napa pullollaan, mutta muutamat ihanat herkkupalat puodista maistuu toki.

Ihanaa mieheni oli törmännyt tänään muutamia kerroksia alempana asuvaan rouvaan, joka oli yllättynyt, että vieläkö asumme täällä. Hän oli kovin ilahtunut kuullessaan,että jäimmekin tänne. 
Olen kyllä itsekin helpottunut, että ehkä kaikella tällä todella oli tarkoituksensa. 


Kuvat
Ihanaa nyt on perjantai, ja viikonloppu edessä. Mukavaa viikonloppua kaikille !

2 kommenttia :

 1. Oih, on se kyllä ihana kun kohta on joulu!!! :D Mäkin ootan jo ihan hulluna sitä ja mietin just, että vois käydä ostamassa lisää niitä kultaisia koristeita kuuseen, niin sais senkin sit jo tänne tuikkimaan näin marraskuun puolella... ;)

  Tänä vuonna on hoidettava nää valmistelut vähän etukäteen, kun ei tiedä Pätkiksen aikataulua <3

  VastaaPoista
 2. Joo ja ettei ne lopu, siellä kun vaihtuu tavarat
  Tiuhaa tahtia! Toiv. Tulis sitä lunta pian! Sais
  Valoa pimeyteen :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !