perjantai 26. lokakuuta 2012

Uskomaton perjantai

En tiedä itkeäkö vai nauraa.. meillä piti olla klo.15 kaupanteko. Tuntia ennen tulee puhelu mieheltäni, ostaja perunut kaupat. Mietin onko nyt aprillipäivä?! Menee hetki kunnes tajuan, että mieheni ei valehtele. Nyt tässä pohditaan laitetaanko asunto uudestaan myyntiin vai jatketaanko asumista tässä niin rakkaassa kodissa, josta olisi ollut todella haikeaa muuttaa pois,  mutta näinkin voi siis käydä, vaikka uskomattomalle se tuntuukin. Olo on nyt todella tyhjä. Asuntokaupan peruuntumiseen liittyvä jälkipyykki ostajaehdokkaan välitystoimiston kanssa on nyt vielä kesken.. isot itkut tuli ainakin itkettyä hormonihuuruissa.

 ps. Meillä ei ollut välitystoimistoa.. eli en käsitä miksi sitä jälkipyykkiä tuli edes!

Kuva : Krista Keltanen

6 kommenttia :

 1. Tosi kurja juttu. Ystävälle kävi kerran samalla lailla, kaikki olivat jo pankissa ja osatajalla ei ollutkaan rahaa :(

  Mä aina yritän ajatella, että kaikelle on tarkoitus, vaikka se ei sillä epätoivon hetkellä siltä tuntuisikaan.

  Teidän koti on aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon myös siihen, että kaikella tarkoitus. Ja kiitos sanoistasi :)

   Poista
 2. Jaksamista teille! Osasiko ostaja kertoa miksi halusi perua? Teillä on vielä niin kaunis koti! <3 mutta jos yhtään lohduttaa ehkä kaikella on tarkoituksensa ja kohtalo vaan puuttui nyt peliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meille syytä sanottu, eikä sillä edes väliä. Ymmärrän, että elämässä voi tulla tilanteita että näin käy, se vaan tuntui niin uskomattomalta tuntia ennnen. Uskon myös siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Kiitos sanoistasi N :)

   Poista
 3. Voi kuinka harmi, pahoitteluni! Anopille kävi viime viikolla lähes samalla tavalla, mutta peruutus tuli toki huomattavasti aikaisemmin kuin tuntia ennen kaupan tekoa. Siinä ketutuksessa eivät kaupan perujan maksamat sakotkaan hirveästi lohduta...

  Jaksamista teille ja jos/kun laitatte asuntonne uudestaan myyntiin, menee se varmasti salaman nopeasti kaupaksi.

  t. Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistäsi :) Uskon myös että kaupaksi menee kyllä.. nyt vaan pohdimme haluammeko myydä nyt vai myöhemmin. Joo ikäviä tilanteitahan nämä ovat, ja mikään ei ole varmaa ennen kun kaupat on todella tehty, eli tähänkin toki olimme varautuneet, mutta eipä sitä olisi uskonut omalle kohdalle. Mutta asiat selviää, niin uskon :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !