maanantai 8. lokakuuta 2012

UNELMAKODIN AAKKOSET ♥


Sain ihanalta ystävältäni Celinalta ensimmäisen haasteeni täällä blogimaailmassa. Ensimmäinen ajatukseni sen saatuani oli, että apua tuleeko meille täysin identtiset unelmat, sillä niin samanlainen maku meillä on  :) Haaste on lisäksi todella ajankohtainen, sillä etsimme uutta ihanaa kotia.

Tässä siis omat aakkoseni..


A vokeittiö, meillä on sellainen tässä kodissa, ja toivon että myös seuraavassa  kodissa se on mahdollista toteuttaa.
Pidän avarasta tilantunteesta kodissani. Keittiö & olohuone yhdistelmä mahdollisesti toisivat sitä myös uuteen unelmakotiini. 


B astu , haaveilen myös omasta saunasta. MUSTA sauna olisi mieleinen, ihana tunnelmallinen savusaunan fiilis...

 
C lean, unelmakotini on viihtyisä kun tavarat on omilla paikoillaan ja lattialla ei juokse villakoiria, ainakaan montaa samaan aikaa.                       tai C andles
         Kynttilät on ihania tunnelmanluojia...


kuva

kuva
                               


D esign kalusteitakin meillä olisi kotona, kuten nuo alla olevat lemppari tuolit
E amesin DSW tuolit on suuri haaveeni ja olen päättänyt, että seuraavaan asuntoon ne hankin, ah sitä odotellessa...


F lowers, rakastan kukkia ja Pionit on ihan lempikukkiani. Jos seuraavassa asunnossa on piha niin ehdottomasti haluan oman pionipenkin.


G arden & G rilli

Cityasuminen on lähellä sydäntäni, ja olen onnellinen siitä, että väliaikainen asuntommekin on ihan Helsingin ytimessä houkutusten lähellä haha, mutta lapsen kanssa olen alkanut kaipaamaan omaa pihaa ja grilliä. Olisi mahtavaa kutsua ystäviä grillailemaan kesällä omalle pihalle.
H uonekorkeus. Nyt meillä on huonekorkeutta  huimat 290 cm, kuutiot tuo niin paljon avaruutta asuntoon lisää ! Toivottavasti seuraavassa asunnossa korkeutta olisi vaikka edes olohuoneessa normaalia enemmän.


I nduktiokeittotaso, siitä en enää luovu. Se on lapsiystävällinen, nopea & energiaa säästävä.
        
  & Ehdottomasti meillä on  I KEA keittiö ! Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen nykyiseen keittiöömme, joten seuraavassa asunnossa meillä on sellainen myös.


J ääkaappi-pakastimia tulevassa kodissa tarvitaan tuplasti, integroituina !!

K alklitir- maali Nougat sisustusliikkeestä, sillä maalaan unelmakodissani muutaman tehoste seinän.


ja ylipäätään asunnossa pitää olla K ontrastia.Valkoinen tulee olemaan kodissamme hallitseva väri, mutta kodikkuutta lisään muutamalla maalatulla seinällä, tekstiileillä jne.

L ankkulattia on niin kaunis VALKOISENA. Meillä on tällä hetkellä puulattia valkoiseksi vahattuna. Seuraavassa asunnossa lattia on täysin valkoinen, esim. Betoluxilla maalattuna !M ustavalkoiset valokuvat valkoisissa kehyksissä kollaasina seinälle...

N eljä huonetta & avokeittiö olisi ihanne asuntokoko tällä hetkellä.. isompikin saa olla :)O liivipuu, leikkokukkien lisäksi kotona on oliivipuu.


 
P ariovet makuuhuoneeseen olisi toiveissa seuravaankin asuntoon
Q uick-Step lankkulattia olisi hyvä vaihtoehto lattiamateriaaliksi mikäli asunnossa ei ole vanhaa lautalattiaa


R emontti remontti... ja taas itsetehtynä. Haaveissa on löytää taas huonossa kunnossa oleva asunto,jonka voimme remontoida meidän näköiseksi.S MEG, ja 
valkoisena tietysti !

T akka , ja erityisesti olen tykästynyt nyt kevyttakkoihin. Valkoisena tai grafiitinharmaana. Näillä sateisilla syysilmoilla & talven pakkasilla olisi ihana käpertyä sohvalle viltin alle ja nauttia takkatulesta.Vanhoissa taloissa olevat kakluunit on myös mieleeni.U potetut halogeenit / ledit katossa. Ainakin eteisessä & kylpyhuoneessa..


  V älitila keittiössä.. kaikkein mieluiten maalaisin vaan koko seinän harmaalla, mutta uuteen kotiin olemme ajatelleet valkoista laattaa tiililadonnalla sen kaveriksi, lapsiystävällisempi vaihtoehto kuin pelkkä maali.

W alk-in closet tietysti unelmien asuntooni!


X mastree , unelmien kodissa on joka joulu oikea kuusi ( Tämä joulu menee ilman kuusta, tai haaveilen kyllä tuollaisesta minikuusesta ). Rakastan vasta haetun kuusen tuoksua.. en kyllä niitä irtoavia neulasia joita on kaikkialla ja kaiken aikaa.. huoh!Y stävälliset naapurit olisi täydellistä myös uudessa kodissa  :) Z zzz.. Ihanat unet pehmeissä lakanoissa & hyvässä sängyssä!kuvaÅ bo skärgård , siellä voisi sijaita unelmien kesäasunto
Ä lyttömän paljon säilytystilaa.. sitä ei taida koskaan olla liikaa?!!

kuvat, joissa ei erikseen mainintaa täältäÖhöm.. nyt en kyllä keksi enempää!  Haastan Unelmakodin aakkosiin kaikki te sellaiset bloggaajat, joilla haaste ei vielä ole käynyt ja jotka eksytte blogiini. Vinkatkaa jos otatte haasteen vastaan :)

7 kommenttia :

 1. Ihana unelmien koti ja bastu näyttää houkuttelevalta :)

  VastaaPoista
 2. Luin tän sun kirjoittamas tekstin vasta nyt ja meillä menee unelmakodin aakkoset aika yks yhteen. Hassu juttu muuten, silloin kun etsittiin uutta asuntoa viime syksynä katsoimme myös teidän kotia, joka oli myynnissä, mutta olimme jo päättäneet että muutamme tänne espoon perukoille, niin että saamme nuo pihat ja muut. Ja oli muistaakseni tarjouskin tästä omasta kodista tehtynä. Teidän kaupat peruuntui ilmeisesti? Huvittavaa oli myös se, että muistan että meidän asunnolla ja teidän asunnolla oli sama välittäjä Remaxista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis me myytiin asuntoa itse sillä ei käytetä välittäjiä! Meillä oli ostaja, jolla oli ostotoimeksianto välittäjälle, kaupat joo peruuntu. Ja meinasin alkaa synnyttämään etuajassa kaiken sen "peen" keskellä johon jouduttiin joten siirrettiin suosiolla muuttoa,vaikka muitakin ostajaehdokkaita olisi ollut. Lue mun postaus siitä kauppojen peruuntumisesta:). Siis myikö se välittäjä teidän asuntoa? Mistä sait käsityksen, että meillä oli välittäjä? Esiintyikö kyseinen välittäjä meidän asunnon myyjänä?

   Poista
  2. Saitko Hanna mun vastauksen tähän?

   Poista
  3. Sain joo :) koska se tapaus on vielä aluehallintoviraston
   Käsittelyssä, en viitsi siitä enempää puhua, en siis julkaise
   sitä kommenttia täällä!

   Poista
  4. Okei, niin vähän arvelinkin! Tsemppiä vääntöön :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !