sunnuntai 7. lokakuuta 2012

SOHVA POHDINTAAMeillä on nyt tanskalainen KARMAMEJU:n sohva tai "LATTIATYYNY" kuten mieheni sitä kutsuu :) En juurikaan välitä käsinojista, ja tänne asuntoon muuttaessa halusin rennon pikkusohvan, jossa käsinojia ei ole. Mies olisi halunnut sohvan divaanilla joten sain tehdä aikamoisen työn suostutellakseni hänet valintaani. Ostimme lisäksi valkoisen Fatboyn hänelle löhöpaikaksi :) Sohva on ollut todella käytännöllinen sillä kummityttöni mm. on nukkunut siinä meillä ollessaan. Siitä saa tehtyä ns.sängyn myös aikuiselle! Rakastan sen beigeä väriä! Asuntomme uusi omistaja olisi halunnut ostaa sohvan meiltä, mutta en halua / raaski luopua siitä. Samaa kangasta ei enää valmisteta, ja tietojeni mukaan sohvaa ei enää myydä suomessa. Tanskasta saa kyllä tilattua sohvaa uusilla päällisillä :) Tanskassa sohvaa näki paljon ravintoloiden terasseilla, se soveltuu nimittäin ulkokäyttöönkin. Päälliset hylkivät likaa ja on pestäviä.

                                          Yllä olevassa kuvassa on samanvärinen sohva kuin meillä.Olemme sopineet mieheni kanssa, että uuteen asuntoon hankimme myös uuden sohvan ,VALKOISENA ( hän haluaa oikeasti harmaan ) " Lattiatyyny " löytää paikkansa mahdollisesti lastenhuoneesta tai terassilta!? Tykkään esimerkiksi paljon IKEAn Kivik- sohvasta, mutta koska en välitä käsinojista, toteuttaisin sohvan kuten House of Philian Petra ( alla oleva kuva ), mutta niin että divaaniosan lisäksi olisi kaksi yksittäistä palaa vierekkäin + harmaita, valkoisia & mustia tyynyjä päälle!


       Eli näin :

                                                                              
Kuva: IKEA
Millaisista sohvista te pidätte ?

2 kommenttia :

  1. Tuo on aivan ihan tuo teidän lattiatyyny!! :) Kiitos vinkistä, kun mietimme sohvaa juuri lasitetulle terassille, että jos tuo sopisi sinnekin!! IHan mahtava! :)) Loistava idea.. jee!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä myy ainakin Hali tällä hetkellä käsittääkseni :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !