torstai 25. lokakuuta 2012

Seuraava keittiö

kuvat

IKEAssa alkaa tänään keittiöviikot 25.10-20.11.2012. Jokaisesta 1000€ keittiöostoksesta saa 100€ lahjakortin, bonuksena, jos ostat kolme kodinkonetta saat extra lahjakortin, arvo 100€. Kodinkone etu on rajattu 8.11 saakka. Nyt himottaisi keittiön osto todenteolla. Tiedän, että IKEAsta tulee meidän seuraavakin keittiö, niin tyytyväisiä olemme olleet. Vielä on siis aikaa löytää koti...


 Seuraava keittiömme tulee olemaan kiiltävänvalkoinen kuten edeltäjänsä, sillä ovimalli peilaa kivasti valoa. Seinäkaappeja ei todennäköisesti tule, vaan ne korvataan valkoisella avohyllyllä. Kodinkoneet on integroituja ja mahdollisuuksien mukaan paljon korkeita kaappeja säilytykseen!!! Työtasona betoni himottaisi.. mutta myös kiiltävänvalkoinen taso alumiinireunalla.. tai sitten tuttu ja turvallinen tammi! Seinä tarvitsee laatat tällä kertaa ( en pidä laatoista yleensä keittiössä ), mutta valkoinen laatta tiililadonnalla on tällä hetkellä ajatuksissani vahvasti. Taustaseinä maalataan, milläs muullakaan kuin Kalklitir maalilla :) Ja ne tuolit.. ne on DSW !

4 kommenttia :

 1. Seriously, luetko mun ajatuksia ;)) <3 Mä oon edelleen sitä mieltä, että voisitte remppaa meillekin kämpän :D

  VastaaPoista
 2. Mitähän tähän sanoisi.. :D telepatiaa...

  VastaaPoista
 3. No kas, monta tuttua kuvaa minunkin toivekeittiökansiostani :) Aika tyytyväinen olen meidän uuteen (tai ei se enää uusi ole, kohta on vuoden päivät kokattu rempatussa keittiössä - mihin aika kiitää?!) keittiöön mutta mustan kivitason saattaisin vaihtaa valkoiseen...

  Kalklitir-maalia halajan niinikään, harmi vaan kun juuri maalattiin kaikki seinät sillä Tikkurilan Hohkakivellä. Ja keittiö vastaavalla Decosin tuotteella.

  VastaaPoista
 4. Joo keittiönne näyttää niin upealle :) Huomasinkin, että haasteesi oli minulle.. linkki ei vaan toiminut, pitää yrittää viim. vkonloppuna tehdä se pakkauskiireiden lomassa.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !