lauantai 20. lokakuuta 2012

Girls night outTänään juhlin syntymäpäiviä isolla tyttöporukalla. Menemme syömään lempiravintolaani Farangiin. Ennen sitä nautin hieman luxusta.. menen meikkiin :) Olisin voinut varata ajan kampaajallekin, jos olisin ollut fiksu ( tosin "hovikampaajani " on matkoilla, eikä pääse mukaan juhlimaan tänään )! Meikin olen varannut hyvissä ajoin, jo keväällä..vielä siinä vaiheessa en tiennyt, että juhlin kolmekymppisiäni raskaana. Alkuun olin ajattelut järjestää isommat kemut, mutta nyt raskaana ollessa haluan ottaa iisisti ja mikäs sen parempaa kuin hyvä ruoka hyvässä seurassa. Toivottavasti tämä mamma jaksaa siitä vielä jatkaa yöelämään, sillä viime kerrasta on aikaa KAUAN. Lattea tankataan, jotta väsy ei iske :) Ihanaa kun ravintoloissa ei saa enää polttaa, äiditkin masujen kanssa voi mennä hyvillä mielin juhlimaan.
Farangissa on myynnissä todella hyvää alkoholitonta viiniä, sitä on ehdottomasti maisteltava tänään  ja voi että odotan sitä ruokaa. Viime kerrasta on niin pitkä aika. Oletteko käyneet Farangissa ?  Millaisia lauantai suunnitelmia teillä on? 

Mukavaa lauantaita kaikilleMake up storen meikki maksaa 60€, mutta summa sisältää tuotteita samalla hinnalla. Kätevää!! Olen niin meikkivoiteen tarpeessa, sillä yhden pullon mieheni onnistui rikkomaan jokin aika sitten tiputtaessaan sen vahingossa kaapista, ja toisen Diorin meikkivoiteen pumppu ei toimi. Ärsyttävää!! En ole aiemmin käyttänyt Make up storen meikkivoidetta, mutta olen kuullut hyvää niistä. Tarvitsen ehdottomasti talvea kohti jonkun kosteuttavan version. Uusi huulikiilto olisi myös ostoslistalla, joten toivottavasti ainakin nämä tuotteet löydän tänään.


Farangissa on niin hyvää ruokaa & annokset on visuaalisesti todella kauniita.

Kuvat lainattuEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !