maanantai 8. lokakuuta 2012

BUGABOO KOUKUSSA ja pahasti...


Ensi vuoden alkupuolella tarvitsemme uudet menopelit alle. Saamme perheenlisäystä, eikä pieni isoveli jaksa vielä seistä seisomalaudalla siinä vaiheessa. Olen tutkiskellut vasta netissä ratasvaihtoehtoja ja pohtinut Phill&Teds kerrosrattaitakin, mutta vaikka ne varmasti kätevät onkin, vieroksun ajatusta, että sujautan vauvan " pussiin ". Lisäksi poikani on varsinainen ikiliikkuja eli siinä vaiheessa kun hänen pitäisi istua alapuolella tulee ongelmia :)

Olen menettänyt sydämeni täysin Bugaboo- vaunuille jo vuosia ennen lapsen syntymää ( JEP JEP kuulun niihin äiteihin ). Yllätys yllätys Tanskassa ollessani kiinnitin niihin silmäni.  Ne on niin kevyet ja ketterät cityvaunut. Tällä hetkellä meillä on siis käytössä Bugaboo Cameleon rattaat, jotka ostimme uutena.                          


Olen nyt vakavasti alkanut harkitsemaan uutta mallia Bugaboo rattaista, Bugaboo Donkey. Mikäli päädymme niihin, myymme toki vanhat rakkaat Bugat pois, sillä nämä monipuoliset Donkeyt muuntuvat tarpeen mukaan. Taapero & vauva kyydissä, vain vauva kyydissä tai vaan taapero kyydissä, ja mikä parasta tuo ostoskori !!! :)  Pitääkin suunnata pian tutustumaan näihin paremmin.


3 kommenttia :

 1. Moikka!
  Meille on myös tulossa alkuvuodesta kakkonen. Esikoinen on silloin noin 2,5v. Muutamat ystävät eivät ole "enää" tuon ikäiselle ostaneet kaksosrattaita, koska heidän mielestään lapsi saa jo kävellä. Itselle oli kuitenkin heti selvää, että kaksosrattaat hommataan, koska liikumme paljon ja minua alkais kyllä ahdistamaan jos pääsisin pihapiiristä vaan sen verran mitä esikoinen suostuu kävelemään, päivisin kun auto ei ole käytössä! Itse liikun aika paljon julkisilla, vaikka "maalla" asunkin ja siksi vierekkäiset rattaat tuntuvat isolta laitokselta. Olen monesti kuullut, että ihmiset sanovat, että eivät halua P&T:n peräkkäisiä vaunuja koska vauva on siellä alhaalla, ihan niin kuin sinäkin kirjoitit. Itse olen jonkin aikaa saanut kokeilla vaunuja ystävälläni ja olin heti myyty. Erityisesti silloin kun on kaksi taaperoa. Vanhempi voi istua alhaalla ja pääsee sieltä helpommin pois. Nyt vielä vaunuja on paranneltu niin, että alakerran istuimen selkänojan saa makuuasentoon, niin mielestäni nämä ovat lähes täydelliset. Ja pidempi ikäiset, tuskin esikoinen enää parin vuoden päästä istuu niissä, pikkusisarus istuu varmasti.

  Itse olin ajatellut pitää talven ajan vielä tavallisia vaunuja ja ulkoilureissut taittaa vauva vaunuissa ja esikoinen pulkassa. Olettaen siis, että talvi on luminen ;)Toki kauppakeskuksissa sitten P&T:n rattailla, ja mukavasti kesäksi saa vauvan siirrettyä niihin, kun on jo vähän isompi.

  Nuo sinun esittelemät Bugaboot on kivan näköiset ja ajattelin kyllä käydä kurkkaa niitä vielä kaupassa ennen ostopäätöstä. Ehdotankin, että käy vielä katsomassa niitä Phil&Tedin peräkkäisiä vaunuja - saatat yllättyä :)

  Terkuin Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ;)

   Täytyy käydä tutustumassa molempiin vaihtoehtoihin. P&T ei ole poissuljettuvaihtoehto,
   mietin vaan miten hyvin niissä taapero mahtuu nukkumaan, jos vauva alla? Meinaan olla liikkeellä myös kahden lapsen kanssa melko paljon, joten päikkärit pitäisi pystyä nukkumaan tarvittaessa rattaissa.
   P&T rattaissa mietityttää myös kolmepyörää, jostain syystä en tykkää kolmesta pyörästä ja taas malli jossa edessä on kaksi pienempää pyörää näyttää hassulle ( olen liian tarkka varmasti ). Pitää vaan käydä livenä kokeilemassa mitkä tuntuu parhaille. Bugissa kauhistuttaa vain hinta, ne kun saa vanhemman lapsen kasvaessa myös säädettyä yhdelle lapselle. Malli on myös sen verran uusi, että niitä tuskin käytettynäkään saa.
   P&T on kyllä sirommat.. kirjoittelen kyllä sitten mihin päädymme :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !