lauantai 27. lokakuuta 2012

Betoni

Kuvat lainattu täältä


Pitkään meillä oli suunnitelmissa valaa  tv-tasomme päälle betonista levy. Se jäi tekemättä, onneksi.. sillä sen kantaminen ei olisi ollut niin mieluisaa puuhaa kuudennesta kerroksesta sitten kun muutamme. Sittemmin olen miettinyt jos teettäisimmekin seuraavaan keittiöön ohuet työtasot  betonista, mutta kun näin nämä kuvat Elisabeth Heierin blogissa, himo iskikin toteuttaa betoni idea kylppäriin. Valkoinen & betoni sopivat vaan niin hyvin yhteen. Vai mitä mieltä olette ?

4 kommenttia :

 1. Haha, mä tiedän ettei kysymys ollut osoitettu mulle, koska tiedät jo mitä betonista ajattelen ;D Meidän iskä meinas tippuu tuoliltaan viime viikonloppuna, kun sanoin sille, että haluaisin, että se valaa mulle betonista sohvapöydän ja mielellään vielä ruokapöydän levyn :DD Sanoi vaan, että et oo tosissas :DD hahah

  Kivaa viikonloppua kaunotar <3 Koittakaa toipua siitä eilisestä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) lupasko valaa? Niistä tulis kyllä superkivat! Ja toipuminen onnistuu vasta kun asia saadaan selvitettyä, mutta ehkä ensi vkolla ollaan viisaampia. Pitää vaan yrittää nyt ajatella muuta :)

   Poista
 2. Eräässä tamperelaishotellissa oli betonista valetut tasot kylppärissä, ja minusta ne eivät valitettavasti näyttäneet kovin hygienisiltä ja sellaisilta, joita olisi edes helppo pitää puhtaana :(

  -kaisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu siitä miten betoni käsitellään, raaka betonipinta on todella arka ja huono pitää puhtaana ( kerää pölyn, ja pyyhkiessä pöly vaan levii ), mutta oikeanlaisella käsittelyllä se on yhtä helppo hoitoinen kuin mikä tahansa taso :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !