sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Tytöt kultaisissa takeissa

 
 
 * Yhteistyössä Jollyroom


     Tänään vietimme aurinkoista sunnuntaita perheen parissa ulkoillen ja laitoimme omaa pihaa talviteloille. Kosteus oli jo ennättänyt pilata terassilla tyynyjä, mutta nyt loput pelastettu säiden armoilta. Trampoliini on yhä pihalla ja pohdimme puretaanko sitä edes talveksi. Minä kun tykkään hyppiä siinä itsekin. Kuluneella viikolla olen ollut todella väsynyt ja lapsiakin on saanut aamuisin herätellä pidempään. Tänään onneksi koko perhe nukuimme pidempään akkuja lataillen. Ulkoilu aurinkoisessa säässä teki ihmeitä koko perheelle ja tytöt pääsivät samalla testaamaan Jollyroomista saatuja muhkean lämpöisiä Petité Cherie Atelierin  Celine-  takkeja, joihin molemmat neidit ovat palavasti ihastuneet.

Hymyilytti miten piristävät kultaa hohkaavat takit ovat, sillä yksi jos toinen ohikulkija kiinnitti niihin huomionsa. Tytöt erottuvat pimeälläkin paremmin nämä päällä. Takin pinta on vettä hylkivää ja huput saa tarvittaessa irti. Vastaavia metallin sävyisiä takkeja olen nähnyt muillakin merkeillä lapsille, mutta nämä ovat ehdottomasti söpöimmät näkemäni.
Samalta  Petité Cherie Atelier- merkiltä meillä on muun muassa nämä pilkulliset sadevaatteet . Todella kivat nekin.

  Huomenna meillä on onneksi tyttöjen kanssa vapaapäivä. Ulkoilua ainakin tiedossa ja ehkä isänpäiväkorttien askartelua. Ihanaa viikkoa kaikille.
   

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !