tiistai 13. marraskuuta 2018

Makkarin uusi ilme & Desenion alekoodi

* Yhteistyössä Desenio


 Sisustusjutuista on taas pidempi aika, mutta joka syksy itselleni iskee erityinen himo laittaa kotia.  Kotona tulee vietettyä enemmän aikaa, joten kaipaan aina pientä uudistusta ympärilleni. Nyt kurkistus yläkertaamme, jossa on pitkään tuntunut keskeneräiseltä, mutta hiljattain mieheni sai laitettua puuttuvat lattialistat paikoilleen ja sen myötä sänkykin löysi uuden paremman paikan. Pitkään olen haaveillut sängynpäädystä, mutta sopivaa päätyä on ollut hankala löytää. Ihailen kyllä muilla tikattuja päätyjä, mutta meidän tyyliin sellainen ei istu. Mielessäni oli mahdollisimman rento, valkoinen pellavapääty, josta päällisen saa pestyä. Sellaisen lopulta löysin Ellokselta. Innoissani tilasin sen miettimättä sen enempää päädyn todellista kokoa. Kaikki ei siis tosiaan mennyt putkeen. Tilausvaiheessa Ellokselta oli loppunut päätyyn tarkoitettu pellavahuppu, mutta onnekseni löysin  Vera-Veran. Sieltä sain tilattua päätyyn sopivan hupun mittojen mukaan. Kun pääty meille kotiinkuljetuksella saapui, en voinut kuin nauraa itselleni. Olin ollut niin innoissani päädystä, että olin unohtanut täysin sen faktan, ettei pääty mitenkään mahtuisi portaistamme ylös.

Hupun olin siis jo tilannut mittojen mukaan, joten eihän siinä auttanut kuin kaivaa sirkkeli esiin ja toivoa parasta. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja pääty saatiin yläkertaan. Tykkään niin paljon muutoksesta. Pääty ryhdittää makuuhuonettamme nyt ihan eri tavalla ja tilasta tuli kerralla paljon kodikkaampi. Olemme nukkuneet uudella paikalla paljon paremmin, joten huoneen fengshui on nyt huomattavasti parempi.

Päädyn lisäksi olen kaivannut seinille jotain pientä piristystä viihtyvyyttä lisämään. Sisustamisessa kodikkuus on itselleni todella merkittävä asia ja taulut ovat yksi keino tuoda sitä. Tyhjät seinät ovat aika kolkot. Sattumalta julistekauppa Desenio ehdotti jälleen yhteistyötä ja sain valita heidän huikeasta valikoimasta tuotteita. Tykkään Desenion valikoimasta, sillä julisteet ovat edullisia, joten tarvittaessa tilaan saa uutta ilmettä julisteita vaihtamalla. Valitsin meille makuuhuoneeseen handpicked - valikoimasta TOVE FRANKin upean FEATHERS - julisteen 50x70 kokoisena. Sitä olin meille pitkään haaveillutkin, mutta yläkerran projekti oli pitkään junnannut paikoillaan. Ripustin julisteen seinälle messinkinvärisellä klipsillä. Kaunis mattapintainen juliste ei mielestäni kaipaa raameja ympärilleen ja noin se tuo pehmeyttä " kovan " metallisen hyllyn vieressä. Vaihdoin hääkuvamme Desenion mustiin kehyksiin ja hyllylle päätyi samanlaisiin kehyksiin sen lisäksi muutama pieni tekstitaulu : Breathe  & Weekend.  Minimalististia, mutta niin voimaa tuovia. Muutama kuukausi on ollut erityisen haasteellinen meillä työkuvioiden takia, eikä yhteistä perheaikaa juurikaan ole ollut. Ilman tukiverkostoamme emme olisi mitenkään selvinneet, sillä valitettavan paljon lapset joutuivat hoidossa olemaan. Tilanne on nyt onneksi muuttunut ja viime torstaina tajusimme mieheni kanssa hassua kyllä samaan aikaan, miten ainutlaatuinen hetki meillä oli lasten kanssa syödessämme päivällistä koko perhe yhdessä arkena. Olemme molemmat henkeen ja vereen perheihmisiä ja voimme molemmat huonosti, jos yhteistä aikaa ei ole tarpeeksi lasten kanssa. Vihdoin voimme " hengittää " ja mikä parasta meillä oli juuri pidennetty viikonloppu tyttöjen kanssa ja toki viikonloppuun mahtui pojan fudispelejä ja tietysti isänpäivä. Laatuaikaa ja akkujen latausta koko perheen kesken oli mieheni toive isänpäivälle. Se toteutui.


 Nyt Desenio haluaa tarjota teille lukijoille oman edun. Koodilla  " whitefeatherdream " saat 25% alennusta julisteista 13.11-15.11.2018 välillä. Seuraa @desenio löytääksesi lisää inspiraatiota! *Tarjous ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration- osioiden julisteita ".


Nyt on siis oiva hetki piristää kotia marraskuun pimeyden keskellä uusin tauluin. Itse tilasin juuri tämän Desenion - kalenterijulisteen ensi vuotta silmällä pitäen työpöydällemme ja voisinkin esitellä vielä tämän vuoden puolella työpisteemme täällä. Ihanaa päivää teille kaikille.

ps. kattolistat puuttuvat vielä hahah. Eli jotain ensi vuodellekin.

2 kommenttia :

  1. Kaunis tunnelma!💕 Mistä on tuo musta seinähylly? Ihanaa viikkoa, Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Hylly on Ikeasta ja löytyy kuvien ja kehyksien luota. Ihanaa viikkoa sinnekin.

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !