keskiviikko 6. joulukuuta 2017

kukat joissa säilyy muistot pitkään


    Hyvää itsenäisyyspäivää ja Suomen 100-vuotisjuhlaa kaikille. Täydellistä, että sää oli niin kauniin talvinen tänään. Aurinko, pieni pakkanen ja kevyt lumipeite maassa. Miten ylpeä sitä saakin olla siitä, että on syntynyt Suomeen ja saa kasvattaa omat lapset juuri täällä. Lapset veivät tänään kynttilän vaarini haudalle ja veljeni perhe oli meillä nyt illalla syömässä. Pienten serkkujen välistä laatuaikaa pitkästä aikaa. Juuri katsoimme perinteisesti mieheni kanssa linnanjuhlia ja jatkot pyörivät nyt taustalla.

Nämä upeat ruusut, jotka sopivat täydellisesti myös tähän suureen juhlapäivään, sain mieheltäni sovitusti tänä vuonna 35v. syntymäpäiväkukkina. Rakastan kukkia ja niiden tuomaa kauneutta ja ylellisyyttä sisustuksessa ja pyrin aina hoitamaan niitä hyvin, jotta ne kestäisivät mahdollisimman pitkään. Hyvin usein perjantaisin hankin meille leikkokukkia sillä ne viimeistelevät täydellisesti esimerkiksi vasta siivotun kodin. Kodin tunnelmaan voi vaikuttaa niin paljon kukilla. Tämä on äidiltäni opittua sillä totuin jo lapsena, että kodissamme oli todella usein kukkia. Fengshuin oppien mukaan tuoreet kukat tuovat kotiin onnea joten kauniilla kukilla on ihana ilahduttaa muitakin.

Infinity Flower Box on ruusulaatikko, jossa kauniit aidot ruusut kestävät vuosia ilman, että niille tarvitsee tehdä mitään- Niitä ei saa edes kastella ! Aidot ruusut poimitaan niiden ollessa kauneimmillaan ja niissä on erityinen käsittely,  jonka ansioista ne säilyttävät tuoreutensa. Miten ihana lahjaidea ja miten pitkään tästä on saajalle iloa. Muistot säilyvät kukkien mukana.
 Itse tunnelmoin jo tulevaa joulukattausta tai tyttöjen yhteisiä synttäreitä tammikuussa, joihin tämä kaunis kukkalaatikko tulee sopimaan täydellisesti. Enää ei tarvitse vierailla kukkakaupassakaan niin usein ( mies tykkäsi tästä kukkalaatikosta erityisesti sen takia ) :)

Kukkia voi tiedustella täältä.

* Kukista saatu alennus bloginäkyvyyttä vastaan


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !