tiistai 28. marraskuuta 2017

Ryhdikkyyttä olohuoneeseen   Meillä oli tänään tyttöjen kanssa ihana vapaapäivä. Nukuttiin hiukan tavallista pidempään ja syötiin aamiainen rauhassa. Lounaalla piipahdimme isäni kanssa ja pojalla oli tänään päiväkodissa retki Kansallisoopperaan. Huomenna keskimmäinen vuorostaan suuntaan päiväkodissa elokuviin. Ihanaa, kun harrastavat kulttuuria !  Innostuin eilen testaamaan aikoinaan Kallion kodissamme ollutta vanhaa sohvapöytää ja se löysikin nyt paikkansa olohuoneestamme. Olemme maalanneet rungon mustaksi sillä alun perin meidän oli tarkoitus ottaa käyttöön se terassilla ja tehdä siihen vain betonista taso. Nyt haluan siihen todella ohuen valkoisen levyn, ehkä jopa marmorisen. Pitäisi vaan löytää kohtuuhintainen paikka, josta saa tilattua. Onko kenelläkään vinkata sopivaa paikkaa ?
Tykkään miten pöytä ryhdittää olohuonetta  paremmin ja kun pieninkin on jo niin iso, että tavarat saa olla siinä rauhassa. Pöydän päällä on mukava pelata lautapelejäkin lasten kanssa.

Ihana lahjaidea on muuten tuo Jonna Kivilahden & Krista Keltasen
 Happy Homes Christmas - kirja, joka kokoaa yhteen kauniit inspiroivat tilat ja ideat joulun sisustamiseen. Ihanaa laittaa kotia jouluisemmaksi ja kirjaa selatessa siihen tulee ihan himo.

 Muistakaa osallistua Mini+Mii - koruarvontaan. Kivoja arvontoja on luvassa lisää !


1 kommentti :

Kaunis kiitos kommentistasi !