tiistai 14. marraskuuta 2017

MINI AISLING JA ALEKOODIA







Isänpäivää vietettiin sunnuntaina. Meillä on tapana, että silloin isi saa nukkua tavallista pidempään, saa tietysti lapsilta itsetehtyjä lahjoja sänkyyn, ehkä aamiaisenkin ja tapanamme on mennä siitä brunssille jonnekin ystävien kanssa. Vuosi sitten olin isänpäivänä töissä, joten laatuaika perheen parissa on arvokkainta mitä tiedän tärkeänä päivänä. Meillä oli tarkoitus mennä Mestaritalliin, mutta osa porukasta joutui jäämään pois sairastumisen takia ja päädyimmekin syömään  Hiltoniin. Iso ravintola ja vain muutama perhe ruokailemassa meidän lisäksi. Leikkihuone ja hyvää ruokaa. Ihanaa oli ja lapset viihtyivät. Olemme tehneet päätöksen, että emme kierrä kyläilemässä joka paikassa, sillä se on todella rankkaa lapsille ja sitä on itsekin ihan poikki. Omat lapsemme ovat niin rutiineihin tottuneita, että pienikin muutos saa koko porukan sekaisin.

 Isänpäivänä neidillä oli päällään tämä todella kaunis Nicoqo´n Nomad - kukkamekko.  Mekko ja tuo upea Animalesquen hiiripäähine on saatu suloisesta kotimaisesta Mini Aisling - verkkokaupasta.
Mini Aisling on  uusi verkkokauppa,  joka on erikoistunut lastenvaatteisiin, kenkiin, leluihin sekä sisustukseen. Voi huokaus miten ihania juttuja koko kauppa on täynnä. Kaikki niin harmonista ja tarkkaan valittuja. Tuotteissa yhdistyy  " luonnolliset ja kestävät materiaalit, helppo yhdisteltävyys, yksinkertainen design ja lapsen aistien vaaliminen ja rikastuttaminen. Valikoiman värimaailma ja mallit ovat yksinkertaisia sekä neutraaleja, ja kuitenkin mielenkiintoisia pienine yksityiskohtineen ja oivalluksineen. ".

Meillä on tapana pelata lasten kanssa paljon lautapelejä. Pienin on mukana, vaikka ei vielä kaikkea osaisikaan. Pelaaminen on mukavaa yhdessä tekemistä ja myös kehittää paljon. Lapsi oppii loogista ajattelua, omalla vuorollaan toimimista, keskittymistä, laskemista, käyttäytymisen säätelyä suhteessa tavoitteisiin, pelin sääntöjen sisäistämistä, lukutaitoa, muotoja ja värejä jne. Meillä pienin on erityisen taitava palapeleissä. Hän on pienestä asti hahmottanut nopeasti niiden tekemisen ja tekee todella vaativiakin palapelejä. Mini Aislingin valikoimassa on myös todella suloisia kierrätyspahvista ja paperista tehtyjä pelejä. Sirkus aiheisessa dominossa ( jota muuten on pelattu joka päivä ) on todella kaunis kuvitus ja se toimii kaksipuoleisena. Toisella puolella on klassinen pisteiden muodostama numerointi. Palapeli on veikeä ympyrä ja poikkeaa muodollaan perinteisestä suorakaiteesta. Näppärästi meillä pienin kasasi senkin hetkessä. Lapset tykkäävät näistä todella paljon.

Jouluun ei ole enää pitkä aika ja itse olen aloittanut hyvissä ajoin lahjojen hankinnan ja nyt sain teille 15 % alekoodin ihanaan Mini Aisling -verkkokauppaan. Koodilla whitefeatherdream15 saatte koko valikoimasta -15 % 17.11 asti. Käykää kurkkaamassa, uskon että ihastutte.




 * Tuotteet on saatu bloginäkyvyyttä vastaan











1 kommentti :

Kaunis kiitos kommentistasi !