sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Vuosi lisää

   Kulunut viikko meni taas niin vauhdilla ja nyt olen inhottavan flunssan kourissa. Olen onneksi saanut levättyä nyt viikonloppuna ja olo jo vähän parempi. Viikko sitten mittariin tuli vuosi lisää. Ihan pieni ikäkriisikin tuli koettua. Keski-ikä alkaa lähestyä uhkaavasti ja huomaan potevani koirakuumetta vauvakuumeen sijaan. Elämäntilanne ei tosin ole vielä pitkää aikaan sellainen, että koiran voisimme ottaa, mutta ehkä vielä joskus sekin haave toteutetaan.

Kiitos vielä miehelleni syntymäpäivästäni. Hän oli varannut yllätyksenä pöydän lempiravintolastani Farangista sekä hotelliyön ylellisestä Lilla Robertsista. Minilomat Helsingin keskustassa ovat meille ruuhkavuosien keskellä pientä luksusta ja siitä on tullut meille vuosien saatossa tapa ja haluamme pitää siitä tiukasti kiinni. Tekee niin hyvää lähteä kotoa ja paeta niitä arjen täyttämiä pakollisia kotitöitä, joita vaistomaisesti varmasti molemmat tekisimme, vaikka lapset olisivatkin poissa. Se kun saa nukkua hiukan pidempään aamulla ja nauttia rauhassa hotellin monipuolista aamiaista tekee ihmeitä pääkopalle. Syntymäpäivät ja hääpäivä ovat päiviä, jolloin erityisesti haluamme panostaa laatuaikaan yhdessä. Kunhan lapset vielä tuosta kasvavat isommiksi, minilomat voivat hyvin olla välillä pieniä kaupunkilomia. Koen, että on todella tärkeää hoitaa onnellista parisuhdetta, jotta se myös pysyy sellaisena. Onnellisuus heijastuu suoraan myös lapsiin ja heidän tunne-elämään.

Eilen vietettiin kansainvälistä isovanhempien päivää. Olemme onnekkaita, sillä meillä on hyvä tukiverkosto.  Olemme kiitollisia avusta, jota tarvittaessa olemme aina saaneet. On myös hienoa nähdä miten läheisiä lapsemme isovanhempiensa kanssa ovat. Kulunut vuosi erityisesti on vaatinut paljon järjestelyitä, jotta arki rullaa. Työajat ja lasten harrastukset vaativat venymistä suuntaan jos toiseen, mutta kaikesta on selvitty. Arkemme tulee muuttumaan entisestään, sillä mieheni ryhtyi yrittäjäksi. Siitä  kerron lisää myöhemmin. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !