torstai 14. syyskuuta 2017

Tehokas kasvogeeli - MAYBEAUTY
 * Yhteistyössä MayBeauty


   Pitkästä aikaa kosmetiikkapostausta. Muistatte ehkä, kun aiemmin testailin MayBeautyn naamiota, jolla sai näppärästi mustapäät nypittyä pois. Kerroin silloin samalla ihastuneeni myös tähän Incredible Face Gel -kasvogeeliin. Tämä tuote puhdistaa ihohuokoset, mutta samalla myös kuorii tehokkaasti. Ehdottomasti löytänyt paikkansa suosikkituotteistani ja pyrin käyttämään tätä aina kun vain muistan. Ihoni pysyy niin paljon pehmeämpänä ja puhtaampana tämän tuotteen ansioista. Tuote hierotaan pyörivin liikkein iholle ja samalla kuollut solukko alkaa irtoamaan. Muutaman minuutin jälkeen kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä. Ensimmäisellä kerralla vähän jopa järkytyin, miten paljon sitä kuollutta solukkoa irtoaa, mutta ainakin tulos on heti nähtävissä. Toimii ! Oma ihoni hieman punoittaa alkuun, mutta tasoittuu nopeastiä ja mitä useammin geeliä käyttää, sitä vähemmän kuollutta solukkoa ehtii muodostua. Geelin jälkeen viimeistelen kasvot aina kasvovedellä, jotta saan viimeisetkin rippeet irronneesta solukosta irti.

  Maybeautyn yksittäispakatut tuotteet olen todennut käteviksi etenkin matkustaessa ja siksi olen pakannut muutaman geelin matkalle taas mukaan. Ihokin ruskettuu paremmin, kun kuollut solukko on poissa. Kylmenevä vuodenaika alkaa taas vaikuttamaan ihoni kuivuuteen, joten tällä tuotteella saa sen kuivuneen pintasolukon poistettua ja meikkikin levittyy kauniimmin. Tarkoitukseni oli kuvata tuote ihan käytössä, jotta näkisitte eron, mutta googlettamalla  löydätte blogisiskojen kokeiluja samasta tuotteesta.

Ihana tuote on myös tuo Pore Mask - naamio, jolla ihohuokoset pienenee. Uutena tuotteena kokeilussani on MayLash - ripsiseerumi, joka lupaa tuuheammat ja pidemmät ripset 4-8 vkossa. Itselläni on ripsipidennykset helpottamassa arkea, mutta tätä tuotetta voi käyttää myös niiden kanssa. Yllätyin positiivisesti, sillä vielä en ole valmis luopumaan pidennyksistä.
Pidennykset kuluttavat kuitenkin omia ripsiä, joten mielenkiinnolla testaan vahvistuuko omat ripset tämän avulla.


Sain teille lukijoille alennuskoodin hangel , jolla saatte - 30 % alennuksen MayBeautyn verkkokaupassa ja alennus koskee tosiaan kaikkia tuotteita. Verkkokauppaan pääsette myös tästä.

 
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !