torstai 28. syyskuuta 2017

Perhekuvauksessa - HELIA PHOTOGRAPHY     * Kuvat Helia Photography,  kuvaus saatu.
 
 Takaisin kesään ja perhekuvaukseen, jossa kävimme ihanalla Heliannalla. Heliannan luona kävimme  kuvauttamassa lapsia ensimmäisen kerran kuopuksen täyttäessä vuoden ja jo silloin päätin, että tänä kesänä Helianna saa ikuistaa koko perheemme ulkona. Tykkään todella paljon Heliannan rennosta ja harmonisesta tyylistä kuvissa. Kuvat ovat lapsista itselleni ne kaikkein rakkaimmat muistot ja vaikka kuvaan itsekin lapsia paljon, meistä on aivan liian vähän kuvia koko perheenä, puhumattakaan siitä, että ammattikuvaajan kuvissa on aina erityinen tunnelma ja ne saavat aikaan kylmiä väreitä. Nämä kuvat tulevat olemaan vielä joskus lapsillekin todella tärkeitä muistoja, vaikka kyllä he jo nyt tykkäävät muistella kuvien myötä aikaa taaksepäin.  Lapset kasvavat vauhdilla ja siksi pidän tärkeänä ikuistaa näitä hetkiä.

Heliannalla ja lapsillani synkkaa vielä niin älyttömän hyvin yhteen. Hän saa lapseni loistamaan kuvissa juuri sellaisina kuin he ovat. Ei tietoakaan jännityksestä, vaikka kuopus olikin tuolloin todella väsynyt. Luottavaisin mielin suuntasimme tutun kuvaajan luokse Lammassaareen kesäiltana, vaikka itse sää oli kaikkea muuta kuin mitä olin toivonut. Ei kuitenkaan satanut, se tärkeintä. Sateella kuvausta olisi jouduttu siirtämään.

 Helianna asuu nykyään perheineen Helsingissä ( JIPPII ), mikä tietysti teki tästä kuvauksesta vielä erityisemmän. Lammassaari ja sinne johtavat pitkospuut kuuluvat omiin lapsuudenmuistoihini vahvasti, joten perhekuvaus tutussa ympäristössä tuntuu tietysti entistä tärkeämmälle. Kuvista tuli niin mielettömiä ja tulee niin hyvä mieli niitä selailemalla. Poimin tähän muutamia omia suosikkejani. Helianna myös yllätti meidät antamalla tämän kuvauksen kiitoksena asiakkaista, jotka hänet oli löytänyt blogini kautta. Vieläkin pyörällä päästä ja samalla todella kiitollinen.

   Kaunis kiitos Helianna ja te ihanat lukijat, jotka innostuitte kuvauksesta vajaa pari vuotta sitten postaukseni myötä. Tämä perhekuvaus oli ensimmäinen, jossa kävimme, mutta jo nyt suunnittelen ensi kesälle / syksylle seuraavaa ja tietysti Heliannalle. Ensi syksynä esikoinen on jo koululainen ja tuntuu, vaikka poika taitojensa puolesta on jo koulukypsä, niin itseäni jännittää jo nyt valtavasti tuo muutos. Iso ja tärkeä hetki ikuistaa muistoiksi. 


  

1 kommentti :

Kaunis kiitos kommentistasi !