sunnuntai 13. elokuuta 2017

Hiekkalelut piilossa & kehonhallintaa

 * Laatikot saatu, Plastex 


  Kiireinen ja tunnerikas viikko takana. Esikoinen aloitti iloisin mielin esikoulussa ja tässä pohdin miten ikinä itse tulen selviämään vuoden päästä, kun tuo iso pieni mies saatellaan koulutielle. Nyt jo puristaa rinnasta, kun toinen on niin iso ja omatoiminen. Vielä vuosi onneksi aikaa valmistautua. Arjen kiire on taas vallannut ja päiväkodin alettua viikot on suunniteltava hyvissä etukäteen. Kuka hakee ja milloin. Lasten harrastukset tuovat oman pikku lisähaasteen, mutta ruuhkavuosia tässä nyt eletäänkin vielä pitkään.

Keskimmäinen lapsista on aina ollut kiinnostunut kaikesta kehonhallintaan liittyvästä ja on luonteeltaan hurjapää, joka ei pelkää mitään ja hän haastaa itseään koko ajan uusiin temppuihin. Nyt syyskuussa hän aloittaa voimistelun. Kehonhallintaan liittyen pihalle laitettiin voimistelurenkaat. Neiti oli toivonut pitkään voimistelurenkaita ja sattumalta löysin nämä todella kivat ja  vielä EDULLISET puiset renkaat Prismasta. Ilahduin todella näistä. Ei meillä sisällä oikein ole paikkaa näille, mutta terassilla mahtuu onneksi temppuilemaan. Renkaiden alle levitetään ulkosohvan päältä Ikeasta hankitut pehmusteet, joten mitään erillistä jumppamattoa en hankkinut.

 Samalla järjestelin hiekkalelut  tyylikkäästi jemmaan. Ah! Riemunkirjavat hiekkalelut ovat piilossa näissä kätevissä Plastexilta saaduissa muovilaatikoissa, joissa on kannet. Kevyet laatikot on helppo nostaa hiekkalaatikon viereen ja leikkien loputtua lapset itse keräävät lelut takaisin laatikoihin ja nostavat takaisin paikoilleen. Lapset ovat inspiroituneet paljon enemmän hiekkalaatikkoleikeistä nyt kun lelut ovat jemmassa ja tietysti omaan silmään piha on paljon rauhallisempi. Alueella liikkuu välillä kissoja vapaana, joten pidämme hiekkalaatikon päällä kantta suojana. Tyhjä laatikko, kun saattaa houkutella kissoja kylään. Samoja Plastexin laatikoita meillä on ennestään mm. kenkien säilytyksessä. Todella monipuolisisia laatikoita.

Meidän maisema terassilla näyttää tällä hetkellä vähän hurjemmalle. Eilen järkyttävän Klaara " Kiira "- myräkän seurauksena naapuritontilta kaatui neljä suurta koivua vastapäiselle tontille. Olimme myräkän aikaan ajelemassa kotiin ja kun sitä vettä tuli niin paljon ettei eteensä nähnyt ja samalla salamoi joka suunnassa. En ole koskaan pelännyt niin kuin eilen. Oli todella hurjaa katsottavaa, kun isolle tielle sinkoili puita. Onneksi myrsky jäi ennusteita paljon pienemmäksi. Tulevalle viikolle on onneksi ennustettu aurinkoa, ihanaa !
 
Niin ja vielä tiistaihin asti aikaa tehdä tilaus Nona K:sta ilmaisilla postikuluilla
( alekoodilla :whitefeather ). Itse tilasin juuri tämän tanssipuvun neidin voimisteluun.

2 kommenttia :

  1. Todella kaunista ja varmasti toimivaa lapsien kanssa. Osaatko sanoa voimistelurenkaiden merkkiä/hintaa? Voisin kopioida meidänkin terassille 😉. / Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkki oli House ja hinta 35€. Muut vastaavat maksaa sen 50-70€. Koukut kiinnittämiseen ostettiin erikseen. Noi on kyllä tosi kivat :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !