perjantai 9. kesäkuuta 2017

Suloinen joutsen






 
 


   
 Koko päivän on satanut, mutta sateesta huolimatta meillä oli todella kiva vapaapäivä lasten kanssa. Eikä seinätkään kaatuneet ihan pahasti päälle, vaikka kotona pääasiassa olimmekin. Aamupäivällä ystävät olivat meillä kylässä lounaalla ja illalla piipahdimme isomummon luona. Sadepäivinä kotona ollessa itselleni iskee välillä ideatulva mitä kaikkea täällä pitäisi vielä tehdä tai uudistaa. Rakastan niin vaihtelua. Neidin huoneessa järjestys on pysynyt sellaisenaan, mutta avohyllykön tilalle haluan joko Ikean Bestå- kaapiston tai sitten pikkusiskon huoneesta siirretään lipasto tilalle. Vaatekaappikin on tarkoitus vaihtaa, ehkä jo syksyllä. Uutta huoneessa on tuo suloinen joutsentyyny sängyn päällä. Tilasin sen  Ripaus Tunnelmaa - blogin Heidiltä. Niin kaunis ja herkkä tyyny! Heidiltä on tulossa meille muutakin ihanaa, mutta kuvailen niitä sitten myöhemmin. Mitä tykkäätte ?

Seuraavaksi sitten pikkuneidin huone ja silloin on luvassa arvonta :)








  

7 kommenttia :

 1. Eikä, niin ihana huone neidillä!😍 ja voi, tuo mekko ihanuus naulakossa. Oon kuumeisesti yrittänyt etsiä nuorimmaiselleni tuota mekkoa tuleviin häihin, isosiskoilla kun on samanlaiset. Eihän mekko sattuisi olemaan kaupan?🤗 -Katariina

  VastaaPoista
 2. Ihana joutsen <3
  t. Nelliina

  VastaaPoista
 3. Voi, neidin huone on kerrassaan hurmaava, ihanasti joutsenkin sinne sopii... Unelmoin näin harmoonisesta huoneesta meidänkin lapsille erikseen, mutta vielä kun ovat samassa huoneessa se on aikamoinen sekamelska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heidi. Ehei ei se todellakaan aina ole niin seesteinen. Ovelliset kaapit kun vielä saan huoneeseen kaikelle sille pienelle sälälle mitä tytöillä tuppaa olemaan, niin helpottaa taas kaosta :)

   Poista
 4. Moi! Mistä on tuo pieni kassi?

  VastaaPoista
 5. hei! mikä päiväpeitto?niin nättiä:)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !