maanantai 26. kesäkuuta 2017

2 ½ VUOTTA & GLUTEENITON BRITA-KAKKU
   Täällä on kotiuduttu kauniista Ahvenanmaan saaristosta juhannuksen vietosta. Säät olivat meillä mitä parhaimmat. Rakastan niin sitä paikkaa. Merellä on uskomattoman rauhoittava vaikutus. Voisin vaan tuijottaa sitä kuin takkatulta konsanaan. En malta odottaa, kun taas heinäkuussa suuntaamme sinne. Matka sinne kestää useamman tunnin, mutta lapset jaksavat, kun välillä matkataan losseilla ja lautoilla. Tänään on juhlittu 2 ½ - vuotiasta kuopusta kesäisellä Brita- kakulla.  En ole vuosiin Brita- kakkua tehnyt ja nyt ensimmäistä kertaa tein sen gluteenittomana. Tyttöjen synttärit ovat talvella, niin on mukava juhlia molempien puolikkaita vuosia näin kesäaikaan. Lahjaksi pikkuneiti sai suloisen yksisarvisen, jonka Ripaus tunnelmaa- blogin Heidi toiveeni mukaan valmisti. Yksisarvisesta tuli juuri niin suloinen, kuin osasin odottaa. Kiitos Heidi jälleen. Kuopus toivoi itse asiassa kakuksi heppakakkua, mutta siitä sain loistavan idean teemaksi tuleviin 3v. synttäreihin. Vielä muutama päivä töitä edessä ennen kesälomaa. Mukavaa iltaa !

4 kommenttia :

 1. Suloinen tyttö ja suloinen heppa. Minun esikoiseni syntymäpäivät ovat aivan joulunalla, kuten ilmeisesti teilläkin, jos tähän aikaan puolikkaita juhlitte, jonka vuoksi olen miettinyt pitäisikö meidän juhlia hieman näyttävämmin nimipäiviä loppukeväästä. Ikävä kyllä, vaikka kovasti yritin, jäivät ensimmäiset syntymäpäivät vähän joulun jalkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo meillä juhlitaan näitä puolikkaita ihan vaan perheen kesken. Lapsilla ei ole virallisia nimppareita, niin on vähän extrajuhlaa :)
   Kuopus on syntynyt Tapaninpäivänä.

   Poista
 2. Vitsi miten suloinen yksisarvinen - ja tietysti myös sen uusi onnellinen omistaja ❤

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !