sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Kirkkaissa väreissä sadesäällä * Yhteistyössä Jollyroom


   Vielä viime viikonloppuna pihamme oli täynnä loskaa, nyt viimeisetkin kinokset alkavat olla onneksi poissa. Sain pestyä ja pakattua lasten talvihaalarit viikolla pois ja välikausivaatteet ovat olleet useamman viikon käytössä. Kaikilla lapsilla on nyt keväälle vedenpitävät shoftshellit, mutta kurasäillä sadevaatteet ovat pakolliset. Tarhaelämän alkaessa totesin, että sadevaatteita ja kumisaappaita on hyvä olla tuplat. Niiden raahaaminen edestakaisin on rasittavaa ja jos vielä satut unohtamaan viikonlopuksi jotain päiväkodille. Sadevaatteet ei varmasti jää käyttämättä sillä niille on Suomessa käyttöä ympäri vuoden.
Sain Jollyroomilta yhteydenoton haluaisimmeko testiin Nordbjørnin  uudet kirkkaat sadevaatteet. Hauska sattuma, sillä sadevaatteiden päivitys oli todella ajankohtaista meillä. Kumisaappaat mm. olivat jääneet pieneksi ja vuorellisia kurahanskoja olin etsinyt. Sadevaatteissa saa ja pitää olla väriä, vaikka muuten meillä on totuttu aika hillittyyn värimaailmaan.


Nordbjørn:n kumisaappaat ovat malliltaan todella hyvät ja niihin mahtuu hyvin villasukkakin. Väri saappaissa on kauniin mattamainen. Olen todennut tässä vuosien saatossa ettei lapsella voi olla liian kapealestinen saapas, sillä silloin siihen ei mahdu villasukkaa ja kumisaappailla tulee helposti  kylmä ilman sukkaa tai vuorta.
Näissä kurahanskoissa on sisällä lämmin fleecevuori. Ne kädessä tarkenee kyllä leikkiä eikä erillisiä hanskoja kaipaa. Kurahousuissa tai takissa ei ole vuorta, mutta vaatteiden alle on helppo lisätä lämmintä vaatetta sään mukaan. Lapset ovat tykänneet vaatteista paljon ja erityisesti keskimmäinen on haltioissaan uudesta pantteriasustaan. Iso plussa sadetakin irrotettavalle hupulle ja kunnon heijastimille. Laadukkailta sadevaatteilta vaikuttavat.


Nordbjørn:n sadevaatteet ovat muuten hyvässä alessa tällä hetkellä Jollyroomissa .

Mukavaa palmusunnuntaita kaikille.  Pienet virpojat alkavat heräillä, joten täytyy tästä suunnata aamupalan laittoon. Yritän kuitenkin vielä illalla ennättää tänne.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !