keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Beauty and the beast
  * Yhteistyössä Nona K


   Oletteko jo käyneet katsomassa elokuvissa Kaunottaren ja hirviön ? Itse en ole vielä ennättänyt, mutta ehdottomasti haluan sen vielä nähdä. Sitä on kehuttu niin paljon. Piirretty Bellestä ja hirviöstä ovat tohkeissaan myös molemmat tyttöni ja onhan Belle ehdottomasti yksi parhaista Disney- prinsessoista kautta aikojen. Kaksivuotiaamme jaksaa lumoutuneena seurata prinsessaelokuvia ja on hyvin perillä kuka on kuka. Mitä isompi edellä, sitä pienempi perässä. Hahmovaatteet ei todella ole kuuluneet omiin suosikkeihini ja se materian määrä mitä kaupat pursuavat esimerkiksi Frozeniin liittyen on jopa ahdistavaa. Meillä tytöillä on kyllä jokunen Frozen yöpuku, mutta muuten olen päässyt helpolla. Hahmovaatteet kun tuppaavat aina olemaan sitä samaa trikoota riemun kirjavin. Hiuspinnejä ja muuta sälää toki löytyy meiltäkin enemmän.

 Tanskalainen Wheat on onnistunut täydellisesti luodessaan oman tulkintansa Disneyn- hahmoista.
Wheat - Disney yhteistyö on aloitettu syksyllä 2016 ja mallistoissa ovat seikkailleet tyylikkäällä tavalla muun muassa Frozenin Elsa ja Anna, Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen sekä ihana Belle. Pohjoismaissa rakastetaan Disneyn- hahmoja, joten Wheat halusi luoda skandinaavista designia höystettynä suosituimmilla hahmoilla. Wheatin laadukkaista lastenvaatteista olen tykännyt aina ja mielestäni yhteistyö Disneyn kanssa on loistava. Osoitus siitä, että hahmovaatteet voivat olla myös pelkistettyjä ja kauniita. Sain Nona K:sta tytöille Wheatin Belle  -vaatteet. Kauniin keltaisissa paidoissa on strasseilla Belle ja tyllihameessa on kultaisia palloja. Kokonaisuus on niin suloinen ja vaikka keltaista väriä meillä ei juurikaan ole aikaisemmin ollut, niin tykästyin paitojen sävyyn. Suloiset rusetit täydentävät asun, jotka nekin on Nona K:sta. Kesällä Wheatin mallistossa seikkaileekin vuorostaan Helinä- keiju.

Millähän keinolla Belle- nuken tukan saisi selvitettyä ? Vinkit otetaan vastaan.

 Nona K:n liittyen on lähiaikoina tulossa arvonta :)

Kivaa päivää kaikille.
  

2 kommenttia :

  1. Niin suloiset tytöt. Wheatilla on kyllä tyylikkäästi toteutettu nuo Disney vaatteet ;) animatorsien tukat saa pyykin huuhteluaineella selvitettyä ja ovat taas hetken kiiltävät ja sileet... vain hetken kunnes pikku kampaajat taas iskevät lkiinni.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !