torstai 2. maaliskuuta 2017

Ruotsalainen Estelle & Thild
 
 
 * yhteistyössä Estelle & Thild

   Olen aina ollut jonkin sortin kosmetiikkafriikki  ja erityisesti luonnonkosmetiikka on vienyt täysin mukanaan. Kauniit purkit tietysti pisteenä iin päälle. Muistan kyllä, kun vielä vuosia sitten pidin luonnonkosmetiikkaa lähinnä hippien hömpötyksenä, mutta oikeastihan se oli silkkaa tietämättömyyttäni. Erityisesti lasten myötä olen kiinnostunut ja tullut paljon tarkemmaksi tuotteista joita itse käytän, mutta myös tuotteista joita käytän lapsillani. Sertifioitu luonnonkosmetiikka on tänä päivänä todella laadukasta ja sitä voi onneksi saada edullisestikin. Luonnonkosmetiikka sopii kokemukseni mukaan omalle herkälle iholleni paljon paremmin. Sain Polhem PR:ltä ruotsalaisen Estelle & Thildin  ekosertifioituja ihania ja hemmottelevia tuotteita testattavaksi. Estelle & Thild sai alkunsa 2007, kun Pernille Rönnberg pohti omien tyttäriensä tulevaisuutta ja kasvuympäristöä. Yhdessä asiantuntijoiden kanssa syntyi laadukas ja tehokas tuotesarja ensin lapsille ja koska nämä miedot, tehokkaat ja ekologiset tuotteet herättivät niin suurta kiinnostusta kehitettiin sarja myös aikuisille. Tuotteissa käytetään vain parhaita luonnollisia uutteita sekä öljyjä. Niissä ei ole lisäaineita. Tuotteissa on tärkeää myös kaunis visuaalinen ilme ja se onkin osa tätä vahvaa brändiä.

Sarja sisältää neljä kasvovoidelinjaa erilaisiin tarpeisiin. BioCalm on näistä allergiatestattu ja 100 % hajusteeton linja. Tuotteet rauhoittavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Tämä linja sopii erityisesti juuri herkälle ja atooppiselle iholle. Sain tästä testiini pari tuotetta. BioCalm Optimal Comfort Rescue Oil on ylellinen erityisesti kuivalle ja herkälle iholle kehitetty kasvoöljy. Se torjuu väsymyksen merkkejä ja lisää ihon joustavuutta ja verenkiertoa. Super tuote meille äideille :)  Se imeytyy nopeasti ja syväkosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. BioCalm Anti-Redness Rescue Serum taas on kasvoseerumi, joka kosteuttaa, rauhoittaa ja korostaa ihon luontaista hehkua. Se poistaa punoitusta ja palauttaa tasapainon kasvoille. Kasvoöljyistä ja seerumeista on tullut ihan vakiotuotteita ihonhoidossani, sillä ne kosteuttavat tehokkaasti.

 Lisäksi tästä sarjasta löytyy mm. laaja valikoima vartalonhoitotuotteita sekä tuotteet lapsille, joista kaikki sai alkunsakin. BioCare Baby - sarja on suunniteltu vauvan herkkää ihoa ajatellen, mutta tuotteita voi käyttää ihan kaikenikäiset. Meillä keskimmäinen on perinyt herkän ihoni ja ihonhoito näin talviaikaan on hänen kohdallaan todella tärkeää. BioCare Baby All Weather Creamiä sipaisen hänen poskiin aamuisin suojaamaan herkkää ihoa kylmältä tuulelta ja sääolosuhteilta ja se kosteuttaa tehokkaasti kuivat kohdat ja poistaa punoitusta.. E&T: n lasten lotion on nopeasti imeytyvää ja se kosteuttaa ihoa hyvin ja sitä olen tykännyt itsekin käyttää. Aivan ihania tuotteita kaikki, ihoni kiittää ja lasten tietysti myös.

  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !