sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Hehkua Lumenelta  
* Osa tuotteista saatu, yhteistyössä Lumene

Olen testaillut viime aikoina paljon kosmetiikkaa ja tässä taas muutamia suosikkejani tulevaa kesääkin ajatellen. Kotimainen Lumene koki viime syksynä melkoisen brändiuudistuksen ja tuotteita uudistettiin. Kauniita purkkeja ei ole voinut olla huomaamatta kauppojen hyllyissä. Erityistä hehkutusta kaikkialla saivat sarjan aivan uudet Instant Illuminizerit, joka on täysin uudenlainen pohjoismainen kauneusrituaali. Hehkutusta ne todella ansaitsevatkin, sillä tuotteet ovat oikeasti loistavia. Hohdetipat, joilla väsyneenkin äidin kasvot taiotaan hehkumaan luonnollisella tavalla. Koukuttavan tehokkaat, varoitan ! Olen itse ihastunut erityisesti tuohon helmiäisen vaaleanpunaiseen Nordic Light Rosy Down illuminizeriin, sillä sen avulla saa kaunista hehkua kasvojen korkeimpiin kohtiin kuten poskipäihin. Pipetillä on helppoa annostella sopiva määrä tuotetta ja ihan todella pieni määrä riittää käymään läpi halutut alueet kasvoissa. Levitän tuotteen aina meikkisienen avulla.

 Instant Glow Sävyseerumi on koostumukseltaan todella kevyt ja miellyttävä. Kerrostamalla peittävyyttä saa toki lisättyä, mutta itselleni tämä on sellaisenaan vielä liian kevyt tuote peittämään ihoni punaisuutta, mutta kesällä sitten ihan varmasti riittävä. Monet käyttävät tätä meikkivoiteen pohjalla tuomassa kuultoa, mutta itse viimeistelen kasvot meikkivoiteen päälle tällä. Näissä tuotteissa plussaa myös se, että ne hoitavat samalla ihoa. Niin ihania !

Meikkipussiini on hiljattain eksynyt myös Lumenen Nordic nude poskipuna sävyssä Rouge. Todella kaunis sävy ja  kaipasin todella vaihtelua, sillä edellinen koralliin taittava poskipunani on ollut käytössä jo seitsemän vuotta. Kynsilakkojakaan ei voi olla koskaan liikaa, kun kesää kohden mennään joten tämän hetken suosikkeina Lumenelta hempeät sävyt 3, 45 & 48.    

1 kommentti :

  1. Laita joku kuva,, missä olet käyttänyt ko.kosmetiikkaa...olisi kiva nähdä, miten toimii käytännössä.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !