tiistai 17. tammikuuta 2017

Pirteät pullot

 * Yhteistyössä Big small company

  Olen huono tekemään uudenvuodenlupauksia, mutta pyrin aina pitämään itsestäni edes vähän parempaa huolta kuin edellisenä vuotena. Tälle vuodelle sopisi asettaa tavoitteeksi ainakin juoda paljon enemmän vettä ja itseäni siinä inspiroi tietysti kaunis pullo. Life factoryn pirteän väriset lasipullot tulivat tutuksi jo esikoisen vauvaikana, kun hankin hänelle sinisen tuttipullon, joka matkan varrella muuttui nokkamukiksi ja myöhemmin vielä korkilliseksi pulloksi. Tytöillä on myös omansa ja miten näppäriä nuo pienet pullot ovat olleet retkillä ja harrastusten parissa. Pojalla tosin on jo isompi keltainen pullo pillillä isoon janoon. Oma suosikkini on pitkään ollut tuo vaaleanpunainen pullo pillikorkilla, mutta nyt olen ihastunut tuohon uuteen kirkkaaseen pulloon, jonka sain
 Big small companylta. Pullo kulkee mukanani kaikkialla, jotta muistaisin juoda enemmän. Lasinen pullo on paitsi upean designin, myös juoman makua sekä haitta-aineettomuutta arvostavan valinta sillä ne ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja vesi maistuu paljon paljon paremmalle siitä. Tuotteet ovat myös turvallisia, hygieenisiä sekä ekologisia. Siksi suosin näitä lasipulloja myös lapsilla. Pullot ovat saaneet meillä monesti kyytiä lasten toimesta, mutta silikonisuoja suojaa pulloa. Ne voi pestä astianpesukoneessa suojahuppua poistamatta. Vihreä pullo on myös uutuus ja se on tarkoitettu kahvimukiksi tai vaikka kuumalle kaakaolle. Pullo pitää kuuman juoman lämpimänä noin tunnin ajan ja se on ollut näppärä pakkaskeleillä puistossa. Mukissa on laakea suuosa ja siitä on miellyttävä juoda. Onko pullot teille tuttuja ?

2 kommenttia :

  1. Minä hankin itselleni vadelmanpunaisen pullon viime kesänä sairaalakassiin,kun lähdin synnyttämään poikaamme:)Nyt tuo sama pullo on koko ajan täytettynä jääkaapissa,jotta muistan juoda tarpeeksi,kun imetän. Plussaa tosiaan pullon kestävyydestä, veden säilymisestä raikkaana sekä mahdollisuudesta pestä se tiskikoneessa:)

    VastaaPoista
  2. Hei! Mikä / kenen valmistajan tämä kuvie matto on? Oletko ollut tyytyväinen käytössä? Onko ryhdikäs? Millainen väri on luonnossa?

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !