lauantai 7. tammikuuta 2017

Pikkuneidin juhlat vol.2    Tänään on taas juhlittu kaksivuotiasta ja nyt ystävien kesken. Pikkuneidin kummit lapsineen ja muutama muu meille tärkeä perhe olivat meillä vieraina. Jos tilaa olisi enemmän, olisimme kutsuneet enemmänkin ystäviä, sillä juhlat on kuitenkin kiva tapa nähdä kiireisen lapsiarjen keskellä. Haave isommasta asunnosta vaan kasvaa. Kaverijuhliin olen jo pidemmän aikaa tehnyt kakun jäätelöstä. Se maistuu lapsille aina paremmin ja näytti se maistuvan kaikille aikuisillekin. Jäätelökakku on suosikkini senkin takia, että sen tekeminen on niin vaivatonta. Kakun voi tehdä pakkaseen edellisenä iltana ja koristelu juuri ennen tarjoilua. Helppoa ! Mielikuvituksella kun ei ole rajoja. Kuopus on isosiskon tapaan innostunut Pet Shopeista, joten niitä päätyi tähän kakkuun koristeeksi. Seuraavaksi vietetään helmikuussa keskimmäisen synttäreitä ja hän on toivonut teemaksi Frozenia. Tykkään niin järjestää ja suunnitella näitä lastenjuhlia, vaikka tänäänkään aikataulu ei ihan pitänyt valmisteluissa. Kiire tulee joka kerta, mutta onneksi vieraat ymmärtävät, kun elävät samaa vaihetta. Ihanaa viikonlopun jatkoa teille !


  

6 kommenttia :

 1. Oi mikä kakku! Näyttää ihan superherkulta, varsinkin näin sokerilakossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Aika herkku se oli, vaikka sokeri ois kieltolistalla haha

   Poista
 2. Hei! Ihastuttavia kuvia synttäreiltä! Muistatko mistä olet hankkinut rusetteja, joita tyttösi käyttävät hiuksissaan, kivannäköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa on Livlyn, osan olen tilannut ihan ebayn kautta :) niin ja kiitos :)

   Poista
 3. Upea kakku! Löytyisikö siihen ohjetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kiitos paljon. Kakku on vakio jädekakku, jota teen lasten kaverijuhliin teemaa aina vaihtaen. Helppo tehdä. Voisinko laittaa ohjetta sähköpostila ?

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !