keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Neidin huoneen uusi katos

Keskimmäisen huone on saanut taas uutta ilmettä. Edellinen huoneen muutos löytyy täältä . 
Sänkyä on nyt jatkettu ja hankin nougatista hänelle uuden vuodekatoksen. Olin vuosi sitten suunnitellut hankkivani hänelle katoksen harmaana, mutta pitkän toimitusajan takia laitoimme huoneeseen väliaikaisesti Ikean katoksen. Neidin vanha katos kun jäi pikkusiskolle. Harmaa katos olisi kaivannut seinän maalausta ja koska seinän sävy yhä kuitenkin miellyttää silmääni ostinkin aivan uuden sävyisen katoksen. Tämä on harmaaseen taittava todella kauniin sävyinen violetti ja luonnossa paljon paljon upeampi kuin mitä näissä kuvissa. Jännitin miltä katos näyttää huoneessa,  sillä katos on kuitenkin tumma, mutta nopeasti silmäni siihen tottui ja mikä tärkeintä neiti itse ihastui siihen heti. Katos sopii niin ihanasti tuohon Mrs Mighetton Miss Ester -julisteeseen sillä sävyt ovat samat. Ostin vielä tähtityynynkin samassa sävyssä. Seuraavaksi haaveilen tähän huoneeseen ovellisesta kaapistosta, mutta sitä ennen kaappeja on hankittava meille yläkertaan.
7 kommenttia :

 1. Upea huone, niin fresh, mutta silti jotenkin satumaisen jännittävä tunnelma. Juuri sopiva lastenhuoneeseen! <3

  Numero 74 ja Mrs Mighetot on niin hyvä match! Laitoin meidän lastenhuoneeseen vuosi sitten juuri saman yhdistelmän, dusty lilac- katoksen ja Oscar-julisteen. Harmi, että katosten saatavuus on niin huono, markkinoilla olisi hyvästi tilaa uudelle katosmerkille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina. Tykkään kyllä, vaikka vähän piti tosiaan totutella uuteen tummaan sävyyn. Hmm. Oiskohan toi kuule just se dusty lilac.. ja sopii niin hyvin Oscariin myös.

   Poista
 2. Aivan ihana! Mistä on tuo matto? Entä "mureneeko siitä roskia"?

  Alma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Matto on Hemtexin ja samaa mattoa on taas tulossa kesäksi myyntiin ( kuulin ) :) Siitä ei irtoa roskaa!

   Poista
 3. Upea huone! <3
  Täälläkin odotellaan samantapaista katosta saapuvaksi kiinasta. Katsotaan minkälainen mahtaa olla. Oli niin edullinen että päätin kokeilla onneani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Katos on kyllä kiva lapsilla. Toivottavasti on hyvä. Minkä värisenä tilasit ?

   Poista
 4. Katos on kaunis, mutta itseä huolettaa niiden turvallisuus. Ikea taisi vetää ne pois myynnistä turvallisuusseikkojen vuoksi... voiko katoskangas mitenkään kiertyä lapsen ympärille?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !