maanantai 26. joulukuuta 2016

Pieni sankari & kuulumisia    Pahoittelen blogihiljaisuuttani, mutta olen ollut todella kipeä viikon ajan. Perheeseen iski järkyttävä flunssa, joka kaatoi minut ja lapset kaikki peräkanaa. Itselläni tauti on ollut vain pirun sinnikäs. On harvoissa ne kerrat, kun minulle nousee kuume, mutta nyt kolme päivää kuume sahasi ees taas ja lähinnä vain nukuin ne päivät. Lihassärky oli myös järkyttävä ! Onni, että mies sattui olemaan isävapailla viime viikon, sillä en olisi mitenkään selvinnyt yksin lasten kanssa siinä kunnossa. Onneksi olin hankkinut lahjat hyvissä ajoin, sillä kaikki muut jouluvalmistelut jäi meillä aivan tekemättä. Kuopuksen syntymäpäiviä oli viikolla siirrettävä eteenpäin, kun tuntui ettei olo itselläni tuntunut kohenevan ja onneksi siirrettiin, sillä en vieläkään ole kunnossa. Aattoaamuna oli jo pakko mennä lääkäriin, kun tuntui ettei henki enää kulje, kun keuhkot olivat niin täynnä limaa. Olin aivan varma, että olemme sairastuneet influenssaan, mutta onneksi ei. Tätä samaa tautia on nyt kuulemma todella paljon liikkeellä ja sama pöpö on kaatanut useita lasten tarhakavereitakin. Sain lääkkeitä, joiden avulla olo on vähän jo parempi, mutta taas viime yönä meinasin tukehtua yskään. Ihan kamala tunne ! Tänään juhlimme kuitenkin kaksivuotiasta sankaria oman perheen kesken ja syntymäpäivät pidetään sitten ensi viikonloppuna. Nyt yritän vain saada itseni nopeasti kuntoon.
Miten teillä on mennyt joulu ?

2 kommenttia :

  1. Täälläpäin myös flunssa vaivannut monia...
    Sun sairaus kuulostaa juuri samalta kuin omani. En ole ollut vuosikausiin sairaana, mutta nyt kesti viikon limaisuus ja tukehtumisyskäkohtauksia myös päivittäin. Tpoissailtana ei nukkumisesta meinannut tulla mitään,kun yskitti niin paljon. Mutta lusikallinen konjakkia auttoi...vanha konsti

    VastaaPoista
  2. Tuota tuntuu olevan nyt tosi paljon! Meilläkin oli pari viikkoa ennen joulua ja aattona tyttö oli taas kuumeessa. Nyt oma yskä alkaa olla jo aika tasaantunut, mutta ilman tujua Codesan compia en olisi selvinnyt. Viime yönä saatiin uusi tauti ja sekä mies että tyttö oksentavat 😷 Pikaisesta paranemista ja onnea pienelle sankarille!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !