keskiviikko 2. marraskuuta 2016

THE INCREDIBLE FACE MASK


 * Yhteistyössä MayBeauty

Meillä on tässä useampi viikko jo nukuttu huonommin. Pienin herää aamuyöstä pirteänä kuin peipponen ja keskimmäisen unta kiusaavat painajaiset. Pimeä vuodenaika väsyttää entisestään ja väsyneenä kiireessä tulee syötyäkin huonosti. Kaikki se näkyy heti ihossani sameutena, laajentuneina ihohuokosina sekä ihoon tulee helposti pieniä epäpuhtauksia. MayBeauty otti jo kesällä yhteyttä ja tiedusteli olisinko halukas testaamaan heidän uutta ihoa kirkastavaa The Incredible Face Mask- kasvonaamiota. Olin kuullut naamiosta paljon kehuja, joten innoissani olen heidän tuotteitaan testaillut.

Naamiot ovat yksittäispakattuja ja siksi näppäriä kantaa mukana matkustaessakin. Pakkauksen mukana tulee sivellin, jonka avulla musta paksu tahna levitetään puhtaille kasvoille. Tahna on viileää ja tuoksuu miedolle. Levittäminen kannattaa tehdä suhteellisen nopeasti, sillä se alkaa herkästi kuivumaan iholla. Kuivuessaan se jämähtää aika tiukasti kasvoille joten kulmakarvoja ja herkkää silmänympäristöä kannattaa varoa levitys vaiheessa tai naamion poistaminen voi hiukan nipistää. Tuotteen annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia, jonka jälkeen naamio varovasti irrotetaan kasvoilta. Sitä ei siis pestä kuten naamiot yleensä. Itse pidin naamiota sen noin puoli tuntia koska ihoni on herkkä ja pintakuiva. Iho hieman punoittaa naamion jäljiltä, mutta väri tasoittuu nopeasti ja iho tuntuu todella pehmeälle.

  Tulos näkyy heti, sillä naamio kerää kasvoilta tehokkaasti mukaansa mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa sekä rasvaa. Ihosta tulee puhtaampi ja kirkkaampi. Tykkään naamiosta todella paljon, vaikka pintakuivalle iholleni se on ehkä vähän liiankin tehokas. Tällä saa todella hyvin syväpuhdistettua kasvot ja samalla se pienentää ihohuokosia. Tuotteella on tyytyväisen asiakkaan takuu sekä ilmainen maailmanlaajuinen toimitus. Suunnitelmissani on testata tätä myös miehelleni, sillä hänellä on rasvaisempi iho. Nyt Halloween aikaan toimii myös naamarina :)

Olen testaillut myös heidän muita tuotteita ja yksi suosikkini on myös
The Incredible Face Gel –kasvogeeli, jolla saa kuorittua kasvot todella tehokkaasti.
Kivoja lahjaideoita pukinkonttiinkin !

Ja sitten sain teille alekoodin hannamask , jolla saatte 30% alennuksen MayBeautyn nettisivuilla. Klikkaamalla tätä linkkiä alennus aktivoituu automaattisesti.


Onko MayBeautyn tuotteet teille ennestään tuttuja ?2 kommenttia :

  1. Ei ollut kyllä tämä entuudestaan tuttu mutta uskaliaasti kokeilin ja täytyy todeta että kyllä todella tyytyväinen olin!! Iho silottui ja tasoittui, pienet näpyt olivat tiessään. Suosittelen :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !