tiistai 4. lokakuuta 2016

Se perinteinen huonekuusi 
 
  Piipahdettiin aamulla ystävän kanssa taas IKEAssa brunssilla samalla kun hain lastenhuoneisiin vähän kehyksiä. Mukaan tarttui myös edullinen huonekuusi, josta on tullut jo niin perinne meillä. En ole vielä koskaan onnistunut pitämään sitä hengissä koko vuotta, joten uuteen on aina turvauduttava. Huonekuusi taitaa olla kaupoissa aina ensimmäinen merkki lähestyvästä joulusta mihin siis itse kiinnitän huomiota. Toisaalta siitä on hyvä aloittaa hissukseen joulun fiilistely. Täytyy tunnustaa, että olen lasten joululahjatkin hoitanut jo valmiiksi. Tämän vuoden joulukorttikin on jo hyvän aikaa ollut ideoituna päässä. Tässä on sellaista arjen hässäkkää koko ajan niin tykkään hoitaa asiat mieluiten hyvissä ajoin. Illalla tiedossa lupaamani arvonta..

3 kommenttia :

 1. Vau, sä olet ollut ajoissa!
  Mun huonekuusi on oliivipuu :D
  Aina uusi..

  VastaaPoista
 2. Se on hyvä kun hoitaa joululahjatki valmiiksi :) Ei tule kiire. Itse myös yleensä ympärivuoden ostan ja jemmailen tänä vuonna olen kovasti jäljessä asiassa :Dhttp://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi kääk! Mulla on kortti-idea vielä mietinnässä. Ja lahjatkin vaiheessa. Toivepostauksena olis joululahjavinkit lapsille ja miehelle. Sulla on aina niin hyviä ideoita.

  Minttu

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !