perjantai 14. lokakuuta 2016

Kiitollinen, siunattu, onnellinen
   Pari viikkoa sitten olin toimenpiteessä, jossa minusta otettiin useita koepaloja patologille tutkittavaksi. Kun nään ruudulta omin silmin selkeitä kohtia, joissa on tapahtunut solumuutoksia herää suuri huoli ja pelko tulevasta. Näytteet lähtevät tutkittavaksi ja ilmaan jää kysymysmerkki mahdollisuudesta, että muutokset voivat olla myös pahanlaatuisia. Lääkäri sanoo soittavansa, jos jotain löytyy. Kaikkeen on varauduttava. Alkaa tuskallinen odottaminen ja jokainen puhelu tuntemattomasta numerosta saa sydämeni pulssin hakkaamaan. Odottaminen on nyt ohitse ja sinnikäs soittajakin oli vain pakettilähetti. Näytteistä ei onneksi ole löytynyt syöpäsoluja. Elimistössäni on pidemmän ajan jyllänyt tulehdus, joka on saanut aikaan muutokset. Vajaan seitsemän vuoden ajan olen tiedostanut, että minulla on suurempi riski sairastua tiettyyn syöpään ja nyt se todella säikäytti ja pysäytti. Lupaan kuunnella kehoani jatkossa paremmin ja huolehdin itsestäni. Olen kuluttanut energiaani asioihin, joihin en voi vaikuttaa. Tulehdus joudutaan niittaamaan kehostani nyt myrkyillä, mutta on kiinnitettävä taas entistä enemmän jatkossa huomiota siihen mitä syön ja laskettava stressitasoja. Kiitollinen, siunattu ja onnellinen, että kaikki on kuitenkin hyvin tänään.

  Huomenna on synttärini ja lähdemme koko perhe Tallinnaan juhlimaan. Ostin itselleni lahjaksi mm. Cheekin Musta lammas - kirjan. Kirja on ihan älyttömän hyvä, mutta sitä osasin kyllä  odottaakin. Kaunistelematon ja äärimmäisen avoin elämänkerta, ja ei voi kun ihailla miten paljon töitä hän on menestyksensä eteen tehnyt. Olen " Keekki " - fani ja nyt kirjan luettuani ( parissa päivässä ) olen sitä vielä enemmän. Iso peukku Cheekille avoimuudesta. Li´l Decorin arvonta on muuten vielä suorittamatta, mutta palaan sen tiimoilta sunnuntaina. Ihanaa viikonloppua teille kaikille !

1 kommentti :

  1. Hui mitä olet joutunut odottelemaan :/ Varmasti päässä pyöri yks jos toinenkin ajatus. Onneksi mitään kamalaa ei kuitenkaan löytynyt!
    Tuo kirja pitää muuten laittaa lukujonoon, uskon että on tosi hyvä! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !