perjantai 23. syyskuuta 2016

Huurteinen kimppu


Kaksi vanhinta lasta lomailee auringon alla uiden ja nauttien hyvästä ruoasta. Matkalla lentokentälle poika luetteli mitä kaikkea matkalta odottaa. Auringon lämpö ja uiminen oli ehdottomasti ne tärkeimmät hyvää ruokaa unohtamatta. Itselläni on vielä ainakin hyvä fiilis matkasta, sillä tiedän lasten nauttivan ja miten ihana kokemus matka heille on yhdessä isovanhempien kanssa. Ikävä tulee ihan varmasti molemmin puolin, mutta onneksi päivät kuluvat nopeasti. Pieninkin tuntuu nauttivan huomiostamme täysin rinnoin, vaikka ei varmasti vielä ole ihan tajunnut, että sisko ja veli ovat poissa. Havahduin ettei hän ole vielä kertaakaan kiljunut sisarusten ollessa poissa, mutta toisaalta nyt kun ei tarvitse pitää puoliaan niin miksi kiljua. Tänään kävimme kahdestaan hoitamassa asioita keskustassa. Kävimme ostamassa kummitytölle lahjan ja syömässä Stockmannilla. Stockmannilta oli napattava viikonlopun kunniaksi kimppu. Huurteinen kimppu oli toiveenani ja sellaisen sain. Miten hyvän mielen kaunis kimppu saakaan aikaan, ainakin minulle. Luumun sävyt iskevät muutenkin aina näin syksyllä. Piipahdimme tietysti myös  Nougatissa, josta tarttui mukaan mm. tämä kynttilä. Ihan parhaita tuoksukynttilöitä nämä  Skandinavisk - kynttilät. Tämä tuoksuu ihanan marjaiselle.
 
Ihanaa viikonloppua !
 

2 kommenttia :

  1. Just näin ton Skandinaviskin uutuustuoksun jossain lehdessä ja aloin heti sitä halajamaan. Kaunis sävy on lasissakin. Täällä on myös hortensiapallo kaunistamassa viikonlopun alkua, vähän eri sävyssä tosin.

    Oi onnea, miten ihanat isovanhemmat teidän lapsilla! Varmasti jää mahtavia muistoja niin pienille kuin isoillekin tuollaisista reissuista. Laatuaikaa myös teille! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Voiettä, nuo on kauniita! Tällä viikolla tuli meillekin skandinavisk- kynttilöitä, tavallinen koko ja tuollainen mini, mutta surkeus kun petyin tuon Koto- kynttilän tuoksuun! Se on ihan järkyttävä, jonkun ylivanhan menneiden aikojen miehen partaveden haju. Suunnitelin jo että myyn tuon pois, mutta ei tuota kukaan voi haluta. Siispä tulen varmaan rapsimaan koko kynttilän irti ja laittamaan tuoksuttoman version tilalle.. Niin nättejä nämä että ulkoasu ajaa tuoksun edelle. <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !