maanantai 26. syyskuuta 2016

Esikoisen huone
  Pojan huone on taas edistynyt, mutta kesken se vielä on ja kuten näkyy norsunpää on yhä kiinnittämättä seinään. Lupasin pojalle, että se on seinässä kun hän palaa. Onneksi on vielä aikaa toteuttaa pojan toive. Tuo norsunpää, jonka hän sai vajaa kolme vuotta sitten joululahjaksi on hänelle niin tärkeä. Se on hankittu Ombrellinosta. Pitäisi mitata norsulle vain oikea paikka seinästä. Päätimme sittenkin pitää vielä vanhan sängyn, sillä jatkettavassa sängyssä on se hyvä puoli, että se vie vähemmän tilaa. 5-vuotias minipoikamme mahtuu vielä hyvän aikaa nukkua tuossa sängyssä. Huoneen värimaailma on pojan toiveen mukaan mustan, valkoisen ja harmaan sekoitus. Maalasimme uudelleen kalkkimaalilla tuon päätyseinän. Olin jo kyllästynyt vanhaan Winter Primo - sävyyn, joka näytti pojan kalusteilla tunkkaiselle ja toisaalta vajaassa kolmessa vuodessa seinä oli ehtinyt likaantua. Halusin seinästä vaaleamman harmaan ja päädyin Kalklitiirin uuteen Carrera sävyyn. Maali on ostettu Nougatista. Vähän jännitti miten vanha paljon tummempi sävy saadaan peittoon, mutta kyllä se sinne vaan katosi muutamalla maalikerroksella. Tykkään todella paljon uudesta raikkaammasta sävystä  ja vielä kun pää saadaan seinälle kiinnitettyä.


   Huoneeseen hankittiin IKEAsta Bestå -kaapisto, jonka taakse kätkeytyy piiloon pojan kaikki legot. Avonaiset kaapistot ovat yksi painajainen, joten huoneen ilme pysyy näin siistimpänä. Taso on sopivalla korkeudella leikkeihin. Seinälle tulee vielä mm. pojan String pocket - hylly ja tuo Batman naulakko pojan tärkeille jalkapallomitaleille varten. Naulakon ja tuon veikeän robottisäästölippaan olen saanut yhteistyössä Lasten Pr:n ja MaxPlay -verkkokaupan kanssa.


    Bestå - kaapistoa meillä oli ennestään olohuoneessa ja yläkerrassa. Pidän ovista sellaisenaan, mutta pojalle halusin kaappiin vetimet ja ehdottomasti mustaa nahkaa. Kaapiston takaseinä jää valkoiseksi, joten vetimet tuovat valkoiseen kaappiin kivan yksityiskohdan ja toki seinään tulee ilmettä lisää, kun hylly jne. saadaan laitettua. Mietin tekeväni nahkavetimet aluksi itse, mutta onneksi löysin  Live with me - verkkokaupasta täydelliset vetimet. Kuopuksen huoneeseen tuli myös uudet vetimet samasta paikkaa, mutta niistä lisää myöhemmin.   Vielä loppurutistus niin saadaan tämäkin huone vedettyä pois vihdoin to do -listalta. Ihanaa syksyistä viikkoa kaikille !
 

1 kommentti :

  1. Ihana huone on :) Kyllä viihtyy varmasti! :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !