tiistai 9. elokuuta 2016

Neidin uusi huone   Mies palasi eilen töihin pitkän lomaputken jälkeen ja pojan ollessa fudisleirillä sain energiapuustin ja päätin aloittaa lastenhuoneiden pyörityksen tyttöjen kanssa. Tulevana viikonloppuna yritän maalata meidän huoneesta seinän, jotta poika pääsee siirtymään sinne mahdollisimman pian. Siihen asti hän saa nukkua kuopuksen seurana. Tässä neidin huoneessa ei onneksi kaipaa kuin vähän paikkamaalata, sillä harmaa seinä miellyttää yhä silmääni ja neiti itsekin tykkää siitä. Vaaleanpunaista on huoneessa enää ripaus ja huoneesta on tarkoitus tullakin astetta vanhemman tytön huone, onhan neiti pian jo 3,5- vuotias. Eilen isommat lapset olivat kaverijuhlissa ja sillä aikaa sain haettua huoneeseen uuden kattovalaisimen ja muutaman säilytyslaatikon. Vuodekatos pitää vielä saada paikoilleen ja muutamia pieniä viilauksia ja sitten on keskimmäisen uusi huone valmis. Huomaa muuten, että syksy tekee tuloaan, kun iskee vimma pistää nurkkia uuteen uskoon. Mukavaa päivää teille !

6 kommenttia :

 1. Ihanan näköistä! Harmaa sopii hyvin tytön huoneeseen. Itsekin mietin maalaisinko tulevaan kotiimme tytön huoneen seinät vaalean harmaaksi, mielestäni roosa/ hento vaaleanpunainen sointuu kauniisti vaaleanharmaan kanssa! Saanko kysyä mistä tuo valkoinen vuodekatos on? Näyttää ihanan kevyeltä, muutamat jotka olen tilannut ovat osoittautuneet liian raskaiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan vaan Ikeasta, hinta vain 10€. Tarkoitus oli, että on meillä vaan väliaikainen ratkaisu, sillä tarkoitus oli hankkia vastaava kun neidillä oli ennen ( se jäi nyt siskolle ), mutta jotenkin tykkään tästä. Ihanan kevyt ratkaisu. Hento roosa ja harmaa todella sopivat hyvin yhteen :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis huone neidillä.
  Ihana värimaailma! <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana huone! Kätevä ratkaisu nuo sängynaluslaatikot, mistähän olet löytänyt nuo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne on kuule Ikean Skubb - laatikot. Tosi käteviä ja edullisia :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !