torstai 30. kesäkuuta 2016

Uusi pöytä

     Uusi ruokapöytä on ollut kasattuna nyt vajaan viikon ja olemme olleet kyllä todella tyytyväisiä valintaamme ja miten ihanaa nyt on syödä, kun ympärillä on enemmän tilaa. Iso plussa siitäkin, että nyt tarjoilut mahtuvat pöytään paremmin. Meillä kun yhdessä ruokaileminen on ollut pitkälle sitä, että lapsia palvellessa saa nousta edes takaisin pöydästä. Pöytää täytyy vielä muutamaan otteeseen öljytä, jotta pinnasta tulee mahdollisimman hylkivä. Pöytää kasatessa iski kyllä pieni paniikki, sillä olin aivan unohtanut tarkistaa pöydän korkeuden. Eamesin DSW:t, kun ovat hieman normaalia matalemmat. Huh, onneksi kokonaisuus toimii. 

 Mukavaa torstaita !


7 kommenttia :

 1. Kaunis pöytä! Kokonaisuus todella toimii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kyllä. Valkoinen olisi ollut liian valkoinen meille.

   Poista
 2. Hei, ostimme samanlaisen pöydän ja tulikin mieleen, että onko teidänkin pöydän pinta osittain karhea ja hieman tikkuileva? Olen käsitellyt pöydän öljyllä ja mietin että pitäisikö alkaa hiomaan vai kuuluukohan karheus pöydän ja massiivipuun ominaisuuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä olet sitä öljynnyt ? Puu nostaa syyt pystyyn, kun sitä käsittelee tai kun se kastuu ( käsittelemättömänä, eli normaalia ) Sitä pitää öljytä useampaan kertaan ja aina välissä vähän hioa hiekkapaperilla. Hiekkapaperilla pinta tasoittuu. Meidän pitäisi itsekin hakea osmon öljyvahaa, joka on ihan parasta! Sitä suosittelen ! Sillä saa vettä hylkivän pinnan helposti

   Poista
 3. Me ostimme pöydän mukana Softcare puuöljyä ja ollaan sillä käsitelty. Täytyy varmaan hioa pöytää hieman ja kokeilla tuota vinkkaamaasi öljyvahaa! Kiitos vinkeistä :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Yritin etsiä pöytää, joka sopisi yhteen Eamesin tuolien kanssa ja törmäsin blogiisi 😊 Mikä pöytä onkaan kyseessä ja mistä sen voisi tilata? Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Anteeksi, olin täysin unohtanut vastata. Pöytä on Askosta. En yhtään muista kyllä nimeä, mutta uskoisin vielä olevan mallistossa. On kyllä kiva pöytä

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !