perjantai 17. kesäkuuta 2016

Säihkyvän kaunis
    Muistatte ehkä, kun jo lähemmäs pari vuotta sitten sain testattavakseni Mia Höydön luonnonkosmetiikkaa. Siitä lähtien Mian ylellisen laadukkaat tuotteet ovat kuuluneet ihonhoitooni päivittäin. Suosikkituotteeni KAUNIS puhdistusgeeli puhdistaa ihon hellävaroen meikistä ja epäpuhtauksista. Aloevera kosteuttaa ja suojaa ihoa ja ruiskukkavesi rauhoittaa vilkastuttaen samalla ihon aineenvaihduntaa. Tuoksu on kesäisen raikas. Pari vuotta sitten en juurikaan tykännyt käyttää geelipuhdistusaineita, sillä herkkä ihoni kuivui niistä helposti. Kaunis ei tee sitä. Iho tuntuu päinvastoin ihanan pehmeälle aina pesun jälkeen. Tuote on myös todella riittoisa, sillä pieni määrä riittää pesuun.

SÄIHKE on pehmentävä kasvovesi, jota pintakuiva ihoni rakastaa. Käytän sitä aamuin illoin. Pieni määrä tuotetta lämmitetään käsissä, jolloin koostumus muuttuu hennoksi vaahdoksi. Vaahto painellaan kevyesti käsin kasvoille. Kasvovesi tasapainottaa ihon puhdistuksen jälkeen ja palauttaa kosteustasapainon. Se samalla elvyttää ihoa ja supistaa ihohuokosia. Ihan paras kasvovesi !

Olen tilannut jo useamman kerran tuotteita Mia Höytö cosmetics - verkkosivun kautta ja aina paketin saadessani ilahdun miten kauniisti tuotteet paketoidaan. 


Säihkyvän kaunista viikonloppua teillekin !1 kommentti :

  1. Moi Hanna! Saako noita teidän tytöillä näkyviä sydänriipuksia vielä jostakin? Kiitos vastauksesta!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !