maanantai 13. kesäkuuta 2016

Leikkimökki


   
    Leikkimökki on osoittautunut kyllä järkeväksi hankinnaksi. Siitä on ollut niin paljon iloa lapsille ja viihdyn siellä kyllä itsekin lasten kanssa leikkimässä. Keittiön viereen on tarkoitus tehdä
vähän lisää työskentelytilaa tässä pian, sillä kaikki kolme kokkia tuppaavat kokkailevan samaan aikaan. Viime kesänä mietin vielä yhden ikkunan lisäämistä mökin sivuun, mutta säilytystilaa taidetaan silti tarvita ikkunaakin enemmän. Ikkuna saa siis ainakin toistaiseksi hautautua suunnitelmista pois.

Uusi Alice & Fox tuoli sopii mökin sisustukseen niin hyvin, että saakin kesän ajan olla siellä. Yhä on ne lupaamani tuparitkin mökkiin järjestämättä, mutta jos ne tässä kesäna aikana saadaan lapsikavereille järkättyä.
 

    Tänään on tarkoitus leipoa raparperipiirakkaa ja lapset päättivätkin aloittaa oman kakun leipomisen.

     
   Hapsutukkainen peikkotyttö on ottanut mökin myös omakseen ja haluaisi leikkiä siellä jatkuvasti. Etuhiuksia yritetään kasvattaa nyt pois, niin hiukset on jatkuvasti silmillä. Pinnit kun pysyvät päässä sen hetken.

Aurinkoista päivää !

2 kommenttia :

  1. Ihana on kyllä tuo teidän leikkimökki! <3 Ehkä joskus meidänkin pihalle lapset sellaisen saa, kunhan tämä varsinainen talo ensin olisi valmis ja pihassakin muuta kuin hiekkaa ja kiviä. :D

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana leikkimökki ja niin mukavan oloiset leikit lapsilla! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !