sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

1½ - vuotias    Palasimme viime yönä saaresta juhannuksen vietosta ja pientä matkaväsymystä on ollut koko porukalla tänään. Reissaamisessa inhottavinta on aina se järkyttävä tavaramäärä, jota pienten lasten kanssa joutuu raahata mukanaan, kun täytyy varautua kaikkeen, mutta muuten oli kyllä ihanaa käydä saaressa ja toivottavasti vielä kesällä sinne ennätämme uudelleen. Pyykkikone on pyörinyt koko päivän, sillä mahdollisten salamatkustajien ( punkit ) takia pesen aina kaikki heti.

Tänään pienin täytti puolitoistavuotta ja " perinteen " mukaan pienesti sankaria tänään juhlimme. Täytyy tunnustaa, että lahjan nappasin kotimatkalla ABC:ltä, sillä olin täysin unohtanut hankkia etukäteen mitään ja kuitenkin oli kiva antaa lahja heti aamusta. Onnekseni ABC:llä oli hyvä valikoima ja pieni paketti duploja oli oikein mieleinen lahja sankarille.

   Vertailun vuoksi oli kaivettava isosiskosta kuva samanikäisenä ja kyllä siskoksissa jotain samaa on, vaikka kuopus muistuttaakin ehkä enemmän isoveljeään piirteiltään. Lahjapapaperi ja nauhakin on tytöillä näköjään paketeissa tismalleen samaa.

Ja sitten useampi teistä on kysellyt sydänkorusta, joka molemmilla tytöillä roikkuu aina kaulassa. Jos sellainen kiinnostaa, niin laitatteko vielä meiliä niin lupaan selvittää miten sellaisen saisitte :)


4 kommenttia :

 1. Onnea ihanalle taapero neidille!!!

  Toivepostaus: Ajatuksia arjesta 3 lapsen kanssa, sisarussuhteet, ikaero, vinkkeja kuinka siita selviaa ;) ;)

  Aurinkoista kesaa!!

  T. m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo kiitos toiveesta, toteutan mahd. Pian :)

   Poista
 2. Mistä teidän tyttöjen ihanat kaulakorut on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malmin Korupaja myy näitä :) sieltä kannattaa kysellä

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !