maanantai 11. huhtikuuta 2016

Du Pareil Au Même ihanuuksia alekoodin kera    * Yhteistyössä Du Pareil Au Même & Lasten PR

   Viime kesänä yritin löytää pojalle rentoja carco-tyylisiä farkkuja, joista saisi käärittyä shortsit. Vastaavat meillä on entuudestaan kankaisina ja niistä poika on tykännyt todella paljon.
 Suomen vaihtelevassa kesässä ne on olleet todella käytännölliset, kun sään viiletessä saa lahkeet pidemmäksi. Siistimpiä farkkuversioita ei vain löytynyt, mutta nyt viime viikolla kun kävin Forumin  Du Pareil Au Même - liikkeessä tutustumassa kevään uutuuksiin, löysin sieltä pojalle haluamani housut. Sain valita lapsilleni malliston vaatteita, joten pojalle oli helppoa valita nämä housut. Housujen pariksi valitsin mielettömän pehmeän vaaleansinisen kauluspaidan sekä kesää silmällä pitäen kesähatun.  Paidassa on kyynärpäissä paikat yksityiskohtana. Tämä asukokonaisuus tulee varmasti olemaan kesällä useasti pojan päällä.


Muutama vuosi takaperin Dpam:n vaatteet olivat vielä todella niukkaa mitoitusta, mutta nyt esimerkiksi nämä housut on viisivuotiaan kokoa, mutta vielä reilut pojalle, tosin hän on pienikokoinen. Housujen sisällä on kuminauhat, joita saa kiristettyä ja lahkeita voi kääriä, joten nämä housut menevät meillä ainakin pari seuraavaa vuotta.Du Pareil Au Même on ranskalainen lastenvaatemerkki, joka on perustettu vuonna 1986. Vaatteet ovat alunperin saaneet alkunsa teatteripuvustuksen suunnitelijalta, joka näki lastenvaatteiden maailman kovin tylsänä. Hän tarttui kynäänsä ja antoi mielikuvituksensa lentää. Syntyi mallisto, joka on erilainen, värikäs ja hauska. Yhä tänä päivänä mallistojen suunnittelussa houkuttelevan kirkkaat värit, hauskat kuviot sekä kivat yksityiskohdat ovat kantavia ajatuksia.  Liikkeitä on reilussa kolmessakymmenessä maassa jo yli 600, joista kaksi on täällä pääkaupunkiseudulla. Yksi Helsingissä Forumin kauppakeskuksessa sekä toinen Espoon Sellossa.


    
  Pienimmälle valitsin koossa 80cm ihanan vaaleanpunaisen paidan, jossa on yksityiskohtana kilpikonna. Valon osuessa kilpikonnan selkään, paljetit " hohtavat " kuten keskimmäinen tyttömme sanoo. Paidan kaveriksi pehmeät " farkkulegginsit ", joissa on nilkoissa napit koristeena. Ne päällä on mukava touhuta, kun mikään ei paina.


   Keskimmäiselle valitsin puuvillaneuleen ja farkut. Koko molemmissa on 104, eli vielä reilut. Housuissa on onneksi kiristysmahdollisuus, muuten ne tippuisivat vielä neidin päältä. Tyttöjen valikoimassa erityisesti olisi ollut vaikka mitä herkkuja, mutta neiti on niin kovin tarkka vaatteistaan tällä hetkellä, että valitsin " varmat " hänen makuunsa.


     Dpamin mallisto on värikäs, mutta joukossa on myös näitä hillittyjä sävyjä, joita itsekin valitsin ja molempia yhdistelemällä saa kivoja kokonaisuuksia vauvoista aina 158cm asti. 

15.4.2016 asti saatte - 20 % Forumin tai Sellon liikkeissä mainitsemalla White featherdream

 

1 kommentti :

Kaunis kiitos kommentistasi !