sunnuntai 24. tammikuuta 2016

yksi vee


 

    Kuopuksen synttärijuhlista on melkein jo kuukausi, eli vihdoin muutama kuva niistä. Jos tämä kiire tästä hiljalleen helpottaisi ( toiveunta ). Synttäreitä juhlittiin vain lähisukulaisten ja kummien kera, mutta silti täällä oli kerralla reilut parikymmentä. Tiivis tunnelma sanoisinko. Tarjottavat oli helppoja tehdä ja kakkupohjatkin olin tehnyt valmiiksi pakkaseen aikaa säästääkseni. Pyrin, että tarjottavat olisi joka kerralla ainakin vähän erilaisia. Mustikka-unelmakakku on kuitenkin tullut jäädäkseen juhliemme vakiotarjottavaksi. Mielettömän hyvää ja gluteeniton. Ohje on Virpi Mikkosen KIITOS HYVÄÄ - kirjasta. Olen tässä jo vähän alkanut suunnittelemaan keskimmäisen My Little Pony - synttäreitä, joita juhlitaan ensi kuussa. Pienet kaverijuhlatkin on tarkoitus järjestää, kun hän niin kovasti niitä toivoo. Niistä postausta toivottavasti sitten ajallaan :) 

Mukavaa alkavaa viikkoa !
 

 

9 kommenttia :

 1. Ihana pieni kaunotar, paljon onnea söpöliinille! <3
  Ja herkutkin näyttävät oikein ihanille!

  VastaaPoista
 2. Mitä nuo ihanat viikuna leipäset on? Ohjetta ja lähikuvia jos on mahdollista saada niin KIITOS :D -Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leipää, johon siivu manchego juustoa ja viikunahilloa. Päälle vähän tinjamia. Helppoa :)

   Poista
  2. Ja toki viikunanpala päälle ;)

   Poista
 3. Aiiivan ihania tarjottavia!!! Olen ihan synttärifriikki,ja kaikki aina ihmettelee, miten jaksan laittaa juhlia ja syötäviä, mutta ihana huomata, että kyllä muutkin! HEti kiinnostun myös, mistä nuo rekvisiitat, ihanat pupumukit, kakun päällä oleva pupunen, kaunis kakkukynttilä ym.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupumukit on ostettu melkein vuosi sitten H&M:stä.. Jep hyvissä ajoin äiti aloittaa suunnittelun haha. Kakun koristepupu on ollut aikoinaan siskollakin kakussa, mutta se on ihan Schleich - eläimiä. Niitä myydään useissa lelukaupoissa.
   Kakkukynttilät on pop up kemuista.
   Ne on kivat, kun on pidemmät.
   Juhlien järjestäminen on kivaa puuhaa :)

   Poista
 4. Oi onnea pikkuiselle! ♥ Joko se ensimmäinen vuosi meni?

  Ihanat tarjoilut.

  VastaaPoista
 5. Ihanat tarjoilut! Mitäs hyvää noissa ruisleipien päällä on? ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !