keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Miffy
   Kuopus sai meiltä ensimmäisenä syntymäpäivälahjana tämän suloisen Miffy - valaisimen sekä kaulakorun ( samanlainen, kuin siskollaan ). Ei ollut ihan helppo rasti miettiä mitä voisimme hänelle hankkia, sillä tuntui, että nurkissa on yhtä sun toista jo sisarusten jäljiltä. Muistin sitten Miffyn, jota olin pitkään ihastellut ja jotenkin se on ihan kuopuksen näköinenkin. Kävi tuuri, sillä Black Fridayn aikoihin Jollyroomissa oli ihan huippu tarjous tästä lampusta, joten se oli klikattava ostoskoriin oitis. Lamppu on nyt siskosten yhteisessä huoneessa, mutta kunhan se yläkerta joku kaunis päivä on valmis, saa pieninkin oman huoneen ja lampun sinne kaverikseen. Miffyssä on himmennin, joten se on täydellinen yövalonakin. 
 

8 kommenttia :

 1. Kääk, miten söpö lamppu (ja neitikin) <3

  VastaaPoista
 2. Mä kanssa haaveilen tästä, meillä on kaks aika kovaa Miffy fania, joten tää olis varmasti mieluinen. Mutta vielä en oo hennonut tästä niin paljoa maksaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovh on kyllä kova, silloin marraskuussa se oli tosi hyvässä tarjouksessa, vaikutti ostopäätökseen kyllä :)

   Poista
 3. Söpöjä on molemmat <3
  Postaustoive, kerro neidin muutkin 1v lahjat/vinkkejä.. Täällä pieni poju 11kk pian (kääk!! Missä vauvani??) sukulaiset kyselevät jo lahjatoiveita.. Tämä äiti vasta toipunut joululahja ähkystä ;) Sinun ristiäis ym. Lahjavinkki postaukset olleet kovassa selauksessa.. Tsemppiä arkeen ja ihanaa kun jaksat postailla vaikka trio pitää varmasti kiireisenä :)

  T. M

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !