tiistai 5. tammikuuta 2016

Kuopuksen 1v. kuvaus


 Kuvat : Helia photography

    Tässä on ollut taas haipakkaa, mutta näin kiireen keskellä haluan silti jakaa muutamia kuvia pienimmän lapsemme yksivuotiskuvauksesta. Kuvauksessa kävimme ennen joulua ihanan Heliannan studiolla Kouvolassa. Kannatti ehdottomasti ajella sinne asti, sillä kuvista tuli juuri niin upeat, kuin olin etukäteen osannut kuvitella. Lapset tuntuvat kasvavan aivan liian nopeasti ja siksi valokuvat ovat meille yksi tärkeimmistä muistoista näistä ainutlaatuisista hetkistä. Kuvien kautta näitä hetkiä voi elää aina yhä uudelleen, vielä vuosienkin päästä. Olen tässä viime päivät häkeltyneenä ihastellut kuvia ja pohtinut mitkä niistä päätyvät makuuhuoneemme seinälle kuvakollaasiin. Valinta ei nimittäin tule olemaan helppo. Olen aina ennen pitänyt enemmän mustavalkoisista kuvista, mutta Heliannan hillitty vaalea tyyli kuvissa on todella kaunis. Pidän kuvien herkästä värimaailmasta todella paljon. Olin jo hyvissä ajoin päättänyt, mitä pienelle prinsessalle puetaan kuvaukseen päälle. Halusin ehdottomasti omat vaatteet, vaikka Heliannan tyllikokoelma tyttöjä varten olikin kadehdittavan hieno. Seuraava kuvaus tulee ehdottomasti olemaan Heliannan luona, mutta silloin toiveenani on ulkokuvaus. On ihan pakko kehua vielä sitä miten luontevasti Helianna, itsekin kahden pienen lapsen äiti toimi lastemme kanssa. Pienin heräsi kesken unien matkalla kuvaukseen eikä tosiaan ollut parhaimmillaan kuvaustilanteessa, mutta silti Helianna sai hänet vapautumaan ja otoksista tuli mielettömän suloisia.


Kaunis kiitos vielä sinulle Helianna, olemme todella tyytyväisiä kuviin.
8 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia!! :) Saanko kysyä, mistä on tuo kuopuksen suloinen tyllihame hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, vastaaminen on unohtunut tässä kiireessä. Tilasin sen ebaystä. Ei ollut hinnalla pilattu, vajaan 10€ :)

   Poista
 2. Nää on niin söpöjä! Sisko kävi masukuvissa Heliannan luona.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia! Mäkin löysin Heliannan instatilin joskus taannoin ja olen kuvia siitä lähtien ihastellut. Olisipa itsellä vielä pieniä lapsia niin veisin myös kuvattavaksi! Tai no, kuka estää viemästä noita varhaisteinejäkään :D Joskus pitäisi vielä ottaa kunnon perhekuvatkin... edelliset otettu kun tytöt oli 1-vuotiaita ja silloin ei ollut vielä tietoakaan tällaisista kuvista mitä nykyään otetaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. Menette perhekuvaukseen, sä osaat kyllä itsekin kuvata upeasti :) Mä haaveilen just sellaisesta perhekuvauksesta ulkona. Parin vuoden päästä vois olla meillä hyvä hetki sellaiselle, kun ei enää ole vastasyntyneen tai 1v. Kuvauksia tiedossa :)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia<3
  Kysyisin sulta että mistä löysit ne teidän hääkutsujen postimerkit? Ne oli ihan huiput? Teetitkö itse omakuva merkin vai löysitkö valmiina..Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Postin sivuilta pystyy teettämään merkkejä, olin alunperin ajatellut tehdä postimerkin jostain hääkuvastamme, mutta valmiina oli niin kiva, niin valitsimme sen. Katso sieltä niitä valmiita malleja. Uskoisin vielä löytyvän valikoimasta :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !